Η Μάγισσα 30/10/23: Η Μεταξία ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί

Η Μάγισσα 30/10/23: Η Θεοφανώ και ο Φρίξος έχουν σχεδιάσει να αποκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του βρέφους και τον ρόλο του Βρώτσου σε αυτήν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχαν σχεδιάσει.

Η Μάγισσα 30/10/23: Η Μεταξία ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί

Παράλληλα, η Μεταξία βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Αφενός, η εντολή του πατέρα της είναι να προκαλέσει σύγκρουση μεταξύ του άντρα της και του αδελφού του. Αφετέρου, η μητέρα της την απειλεί πως, αν συνεχίσει την σχέση της με τον Τζανή, θα την σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια. Ωστόσο, η Μεταξία δεν μπορεί να καταστείλει το πάθος της για τον αδελφό του άντρα της, και αυτό την οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις.

Σύντομα, οι ενέργειες της Μεταξίας θα οδηγήσουν τον Τζανή στα άκρα. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Μιχαήλ και να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται στη Μάνη.
Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του σε ένα κούρσεμα στο Σπήλιο, ζητούν εκδίκηση. Αυτό θα οδηγήσει σε νέα ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ο Αντρέι και ο Τζανής θα βρεθούν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Θεοφανώ θα έχει μια συζήτηση με τον Μάρκο που θα τη σοκάρει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά