Η Μάγισσα 29/11/23: Η Θεοφανώ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα

Η Μάγισσα 29/11/23: Η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο για να υποστεί μια δεύτερη ανάκριση σχετικά με τα οράματά της. Αυτή τη φορά, η ανάκριση προέρχεται από την οικογένεια των Λασκαραίων, καθώς η Μεταξία είναι πεπεισμένη πως η Θεοφανώ είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του μωρού της. Τα νέα αυτά εξαπλώνονται γρήγορα σε όλο τον πύργο, θέτοντας την κοπέλα στο επίκεντρο της κρίσης.

Η Μάγισσα 29/11/23: Η Θεοφανώ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα

Κάποιοι πιστεύουν την αθωότητά της, άλλοι την κατηγορούν ως απατεώνισσα, ενώ κάποιοι παραμένουν ουδέτεροι, αδυνατώντας να διαμορφώσουν άποψη. Παράλληλα, ο Αντρέι μαθαίνει κάτι σημαντικό για τον Τζανέτο που τον συγκλονίζει. Εν τω μεταξύ, η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου. Ενώ η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο φτάνει σε αδιέξοδο, και οι δύο φαίνεται να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την επικρατούσα κατάσταση.

Ο Φρίξος, από την πλευρά του, εκφράζει βεβαιότητα ότι το νέο όραμα της Θεοφανώς είναι αληθινό. Με έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Ερωτηματικό παραμένει αν θα καταφέρουν να το πετύχουν, ή αν η Δαμιανή θα βρει τρόπο να τους σταματήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά