Η Μάγισσα 28/9/23: Μυστηριώδη γυναίκα απειλεί να ανατρέψει τα πάντα

Η Μάγισσα 28/9/23: Το παρελθόν από τη ζωή της Θεοφανώς συνεχίζει να ρίχνει σκοτεινές σκιές πάνω στη μαντική Αγάθη, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σειρά από αναταραχές και μυστήριες εξελίξεις. Οι συμβουλές της Γερακίνας, που πάντα κυκλοφορεί γύρω από το περίγειο, οδηγούν τον Σπήλιο σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για να εκπληρώσει τα δικά του σκοτεινά συμφέροντα.

Η Μάγισσα 28/9/23: Μυστηριώδη γυναίκα απειλεί να ανατρέψει τα πάντα

Σε μια σκοτεινή νύχτα, η Θεοφανώ συναντά μια αινιγματική γυναίκα, ένα πλάσμα μυστηρίου που μπορεί να αποβεί μοιραίο για όλους όσοι σχετίζονται με αυτήν. Ο κίνδυνος επιφυλάσσει ανατριχιαστικές εκπλήξεις, καθώς η αλήθεια που κρύβεται πίσω από την μυστηριώδη γυναίκα απειλεί να ανατρέψει τα πάντα.

Παράλληλα, ο Μάρκος, ένας άνδρας με σκοτεινές προθέσεις, πείθει τη Θεοφανώ να τον βοηθήσει να εντοπίσει την γυναίκα που συνόδευε τον Πανάγο τη νύχτα που το βρέφος εξαφανίστηκε. Αυτή η αποστολή θέτει την Θεοφανώ σε μεγάλους μπελάδες, καθώς οι αναζητήσεις τους τους φέρνουν αντιμέτωπους με τον κίνδυνο και την αποκάλυψη των σκοτεινών αληθειών.

Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ διακατέχεται από την επιθυμία να αναθέσει περισσότερες ευθύνες στον Τζανή, τον πιστό του σύντροφο, και να τον βάλει δίπλα στον Μάρκο. Ένα όραμα που βασανίζει την Θεοφανώ προκαλεί ακόμα περισσότερες αναταράξεις στον πύργο, καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται και οι σχέσεις και οι ενώσεις μεταξύ των χαρακτήρων δοκιμάζονται στα άκρα.

Οι προκλήσεις και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, ενώ η μοίρα των χαρακτήρων είναι ακόμα πιο αβέβαιη. Καθώς το παρελθόν και το μυστήριο συνυπάρχουν σε αυτό το κόσμο, η μαντική Αγάθη θα πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια πριν είναι πολύ αργά και οι συνέπειες γίνουν ανεξίτηλες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η Μάγισσα 28/9/23Η Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μαγισσα εξελιξειςη μαγισσα επεισοδειαΗ Μάγισσα θέμης μπαζάκα