Η Μάγισσα 28/11/23: Το μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Η Μάγισσα 28/11/23: Η Κερασίνα, αφού παρακολουθεί μια συνάντηση μεταξύ του Τζανή και της Μεταξίας, βρίσκει τον κόσμο της να καταρρέει. Υποψιάζεται ότι ο γάμος της είναι σε κίνδυνο και αρχίζει να σκέφτεται διάφορα ενδεχόμενα. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ βιώνει ένα όραμα που την ενημερώνει για τον δολοφόνο του βρέφους. Το μυστικό της Δαμιανής και της Πολυξένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Η Μάγισσα 28/11/23: Το μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Τούρκοι επιτίθενται στο χωριό, αναγκάζοντας τους Λασκαραίους να σταθούν στο πλευρό των Γερακαράδων. Ο Πετρούνης έχει ένα τολμηρό σχέδιο για να ενώσει όλους τους καπεταναίους της Μάνης κατά των Τούρκων, αλλά αυτό απαιτεί δράση από τη μεριά του που θα τον θέσει αντιμέτωπο με την οικογένειά του. Ερωτηματικό παραμένει εάν θα καταφέρει να υλοποιήσει το σχέδιό του και να παραμείνει ανέπαφος από τα γεγονότα.

Η αγωνία εντείνεται για την Κερασίνα, καθώς οι σκέψεις περί επικίνδυνων καταστάσεων για τον γάμο της διαταράσσουν την ψυχραιμία της. Παράλληλα, η Θεοφανώ βυθίζεται σε έναν κόσμο ασαφειών, ανακαλύπτοντας τον δολοφόνο του βρέφους μέσα από ένα όραμα. Το μυστικό των Δαμιανής και Πολυξένης εκτίθεται σε κίνδυνο αποκάλυψης. Παράλληλα, η επιθετική επίθεση των Τούρκων στο χωριό οδηγεί σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση, όπου ο Πετρούνης σχεδιάζει ένα τολμηρό σχέδιο για την αντίσταση, θέτοντας όμως την οικογένειά του σε κίνδυνο.

Το μέλλον του και η επιτυχία του σχεδίου παραμένουν αβέβαια, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα και αίσθηση αγωνίας στον αέρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά