Η Μάγισσα 25/10/23: Θεοφανώ – Φρίξος ξεσκεπάζουν το δολοφόνο

Η Μάγισσα 25/10/23: Ο Φρίξος προειδοποιεί την Αγάθη για την επιρροή που η Σιμώνη άσκησε πρόσφατα στη Θεοφανώ. Η μοναχή, γεμάτη φόβο, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο τον ρόλο να παρακολουθεί τον Μισέλ, πεπεισμένος ότι ο Γάλλος ανακάλυψε τη θέση του θησαυρού. Ο Μιχαήλ είναι σίγουρος ότι το καράβι του προδόθηκε από τον Σπήλιο, ενώ η Μεταξία αποφασίζει να εκδικηθεί ύπουλα τον Τζανή.

Η Μάγισσα 25/10/23: Θεοφανώ – Φρίξος ξεσκεπάζουν το δολοφόνο

Η Θεοφανώ και ο Φρίξος συνενώνουν τις δυνάμεις τους για να αποκαλύψουν τον δολοφόνο του βρέφους. Το χάρισμα της Θεοφανώς επιστρέφει, αλλά την οδηγεί σε μια τραγική ανακάλυψη. Ανακαλύπτει ότι το κλειδί του Μάρκου, με το οποίο άνοιξε η πόρτα τη βραδιά της απαγωγής του βρέφους, ανήκε στον Μάρκο ίδιον. Αν και αρνείται να το πιστέψει, δυσκολεύεται να δικαιολογήσει τη σκέψη ότι ο Μάρκος ίσως να ήταν εμπλεκόμενος.

Εξάλλου, δεν υπήρχε λόγος να βλάψει το δικό του παιδί. Σύμφωνα με τις σκέψεις της, πιθανώς κάποιος άλλος πήρε το κλειδί χωρίς να τον ενημερώσει, προκειμένου να εισέλθει στο δωμάτιο. Ως αποτέλεσμα, αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό για το όραμά της, καθώς γνωρίζει ότι η αποκάλυψη του θα μπορούσε να οδηγήσει σε αίμα και βία. Αρχίζει να σκέφτεται ότι ίσως το αρχικό της όραμα, όταν είχε δει τον Μάρκο να μαχαιρώνεται, να ήταν αληθινό.

Ο Φρίξος, όμως, που γνωρίζει την Θεοφανώ καλύτερα από όλους, αντιλαμβάνεται ότι κρύβει κάτι και της υπόσχεται ότι, αν δει οτιδήποτε, θα το αναφέρει σε αυτόν. Η νεαρή γυναίκα συγκρατεί τον εσωτερικό της αγώνα. Σκέφτεται αν πρέπει να μιλήσει στον Φρίξο, αλλά φοβάται την αντίδρασή του.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά