Η Μάγισσα 20/11/23: Θεοφανώ – Μάρκος το σκάνε

Η Μάγισσα 20/11/23: Η Θεοφανώ βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση καθώς αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Φρίξου να παντρευτούν. Ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση είναι να αποφευχθεί η αποκάλυψη της αληθινής καταγωγής του παιδιού που περιμένει.

Η Μάγισσα 20/11/23: Θεοφανώ – Μάρκος το σκάνε

Αυτή η απόφαση έχει έντονο αντίκτυπο στον Μάρκο, ο οποίος φτάνει στα όριά του. Δεν μπορεί να αντέξει το ενδεχόμενο να χάσει την Θεοφανώ και να γίνει παρεξηγημένο το παιδί του, πιστεύοντας ότι ο πραγματικός πατέρας του είναι άλλος. Συνεπώς, της προτείνει να διαφύγουν μαζί. Η Θεοφανώ συμφωνεί και αρχίζουν να σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της “απόδρασής” τους από τον πύργο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με την Αγάθη, και η σχέση τους φτάνει στα άκρα.

Η καλόγρια παίρνει μια απόφαση που ταράζει τα νερά, ενημερώνοντας το ανώτατο ιερατείο της Μάνης πως η πρώην προστατευόμενή της είναι μάγισσα που ασκεί την τέχνη της με την εξουσία του σατανά. Παράλληλα, η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να εγκαταλείψει τη Μάνη με την οικογένειά του για να αποφύγουν την εκδίκηση των Τούρκων. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του Ρασοφόρου, η οποία τον κάνει να σκεφτεί βαθιά.

Η Κυπριανή προσπαθεί να πείσει τους καπετάνιους της περιοχής να σταθούν στο πλευρό του Σπήλιου αντιμετωπίζοντας τους Τούρκους. Ωστόσο, ο Σπήλιος αντιδρά προτού αυτοί αλλάξουν γνώμη, περνώντας σε αντεπίθεση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά