Η Μάγισσα 18/10/23: Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξύπνα

Η Μάγισσα 18/10/23: Η Δαμιανή βρίσκεται ακόμα σε βαθιά αντιπαράθεση με την Αναστασία, και η αμάρτημά της την κάνει να αποφασίσει να την εξορίσει. Ελπίζει ότι αυτό θα την απομακρύνει από τον Μιχαήλ. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ και ο Μάρκος λαμβάνουν μια απόφαση που θα τους οδηγήσει σε σκοτεινούς δρόμους. Αποφασίζουν να εφαρμόσουν αυτή την απόφαση παρά τις ενδεχόμενες συνέπειες που μπορεί να έχει.

Η Μάγισσα 18/10/23: Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξύπνα

Εν τω μεταξύ, στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ υφίσταται μια σημαντική ήττα, προκαλώντας ένταση ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες. Η Θεοφανώ γνωρίζει καλύτερα τη Σιμόνη, η οποία την πείθει να πάρει την Αναστασία μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον Πύργο, προκειμένου να αναρρώσει. Από την άλλη πλευρά, ο Μισέλ δεν έχει μοιραστεί το μυστικό του χάρτη που βρήκε με κανέναν, αλλά προσπαθεί μόνος του να διαπιστώσει αν πραγματικά πρόκειται για χάρτη θησαυρού.

Η απόφαση της Δαμιανής για την Αναστασία δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στον Πύργο και εκδηλώνει ένταση. Ο γιος της, ο Τζανής, εμπλέκεται σε μια επικίνδυνη σύγκρουση με τον Μάρκο, και η Δαμιανή φοβάται για τις εξελίξεις. Η ιστορία της οικογένειας Λάσκαρη αρχίζει να ξυπνά, ενώ ένας μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει ένα μεγάλο μυστικό στο εσωτερικό του.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά