Η Μάγισσα 16/10/23: Η Μεταξία χαλάει το γάμο του Τζανή

Η Μάγισσα 16/10/23: Η Θεοφανώ βρίσκεται σε ένα σημείο όπου αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι Γερακάρηδες μπορεί να έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της. Αποφασίζει να αναλάβει μόνη της την έρευνα για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Η Μάγισσα 16/10/23: Η Μεταξία χαλάει το γάμο του Τζανή

Ο Φρίξος, ανησυχών για τον τρόπο που η Θεοφανώ αντιμετωπίζει το θέμα, προσπαθεί να την αποτρέψει από την απόφασή της.Από την άλλη πλευρά, η Μεταξία δεν αντέχει ούτε την ιδέα ότι ο Τζανής θα παντρευτεί, και προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να αντιδράσει στον αναμενόμενο γάμο του αδερφού του. Ωστόσο, ο Μάρκος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για αυτά που του λέει.

Εν τω μεταξύ, ο Κανέλλος περιμένει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς η αποκάλυψη του Αντρέι θα τον συγκλονίσει και θα τον βάλει σε σκέψεις. Παράλληλα, ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, ελπίζοντας ότι αυτά θα τον οδηγήσουν στον χαμένο θησαυρό. Εν τω μεταξύ, ο Τζανής λαμβάνει μια απόφαση που πλήττει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο που τον εξοργίζει.

Όλοι φοβούνται ότι η παλιά βεντέτα μεταξύ των δύο πατριών της Μάνης θα ξυπνήσει σύντομα και ότι αυτό θα οδηγήσει σε νέα ένταση και αναστάτωση. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, η ιστορία αυτή φαίνεται να εμβαθύνει σε πολλά προσωπικά μυστικά και συναισθηματικά τριγμούς των χαρακτήρων. Οι επιλογές που κάνουν οι διάφοροι πρωταγωνιστές έχουν συνέπειες που αναμένεται να επηρεάσουν την εξέλιξη της ιστορίας και τις σχέσεις μεταξύ τους.

Καθώς οι μυστικοί δεσμοί και οι αντιφάσεις αποκαλύπτονται, η ένταση αυξάνεται, και όλοι φαίνεται να προετοιμάζονται για την αναμενόμενη σύγκρουση μεταξύ των δύο πατριών στη Μάνη, αναδεικνύοντας το πάθος και την πίστη τους στη διατήρηση της ταυτότητας και της ιστορίας τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά