Η Μάγισσα 13/12/23: Νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Η Μάγισσα 13/12/23: Η Μεταξία, παρασυρόμενη από την ανατροπή στον πύργο των Λασκαραίων λόγω της απόφασης του Μάρκου, εγκαταλείπει τον τόπο και επιστρέφει στον καθένα της οικογένεια. Παρά ταύτα, η Θεοφανώ βρίσκεται παγιδευμένη σε μια απόφαση που την συνδέει με την μοίρα της Αναστασίας, χωρίς δικαιώματα στον άντρα και το παιδί που πρόσφερε.

Η Μάγισσα 13/12/23: Νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Το πράγμα δεν είναι καλύτερο για τις οικογένειες των Λασκαραίων και των Σπηλιώτη-Γερακίνα. Και οι δύο αντιδρούν αρνητικά στην απόφαση του Μάρκου. Αντίπαλες δυνάμεις ξεκινούν να διαπλάθονται, καθώς ούτε ο Σπήλιος με τη Γερακίνα συμφωνούν με την εκτροπή του γιου τους από τον πύργο. Η Μεταξία, αποφασισμένη να επανορθώσει τα πράγματα, προχωρά ένα βήμα πίσω, υπό τον όρο ότι μετά τη γέννα, η Θεοφανώ θα αποχωρήσει από τον πύργο χωρίς καμία επαφή με τον Μάρκο. Αυτός, όμως, απορρίπτει την πρόταση και οι δύο οικογένειες βρίσκονται ξανά στα όρια του συγκρούσιμου.

Ενώ η κατάσταση εξελίσσεται προς τη σύγκρουση, η Δαμιανή αναλαμβάνει τον ρόλο του διαμεσολαβητή, εισέρχεται δραματικά στο πεδίο, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα. Από την πλευρά της, εκτελεί το σχέδιό της, προσπαθώντας να πείσει όλους να δεχτούν τον όρο που θέτει η Μεταξία. Δυστυχώς, η Δαμιανή δεν καταφέρνει να κερδίσει υποστήριξη, και η κατάσταση παραμένει εκρηκτική. Παράλληλα, μια συνομιλία ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αντρέι φέρνει τους δύο άντρες στα όρια της έντασης, αναδεικνύοντας τις συγκρούσεις και τις αντιφάσεις τους.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η ένταση αυξάνεται, ενώ η ελπίδα για μια ειρηνική επίλυση διαλύεται. Οι οικογένειες βρίσκονται σε έναν λαβύρινθο αντιφατικών συναισθημάτων και συγκρούσεων, αναζητώντας έναν τρόπο για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά