Η Μάγισσα 11/12/23: Η Ποτούλα ετοιμάζει την αντεπίθεση της

Η Μάγισσα 11/12/23: Ο πύργος των Λασκαραίων είναι σε σάλο με τα απρόσμενα νέα της Θεοφανώς ότι είναι έγκυος. Η είδηση αυτή προκαλεί αναστάτωση, ιδίως στον Μιχαήλ, ο οποίος, για να αποφύγει τυχόν συγκρούσεις, αποφασίζει να επισπεύσει τον γάμο της με τον Φρίξο. Ο Μάρκος, παρόλες τις προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να εμποδίσει αυτήν την εξέλιξη.

Η Μάγισσα 11/12/23: Η Ποτούλα ετοιμάζει την αντεπίθεση της

Ωστόσο, ο διάδοχος του Μιχαήλ δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τις πραγματικές του προθέσεις. Η Ποτούλα, αντιδρώντας στις αντιδραστικές πρακτικές των Γερακάρηδων, οι οποίοι προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της. Παράλληλα, ο Μισέλ εκτελεί ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων με στόχο να παραμείνει στον πύργο. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται λόγω ενός οράματος που είχε η ίδια, το οποίο ανατρέπει τις εννοιες της για τη ζωή και την οικογένεια.

Το όραμα επιβεβαιώνεται μετά από πληροφορίες που μεταφέρει ο Κανέλλος σχετικά με το παρελθόν του Τζανέτου. Οι δύο αυτοί ανακαλύπτουν ότι ο Ρώσος αξιωματικός είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη. Η μητέρα του Αντρέι ζούσε έναν έρωτα με τον Τζανέτο, αλλά δεν πρόλαβε να του πει ότι περίμενε το παιδί του, καθώς εκείνος εξαφανίστηκε και όλοι νόμιζαν ότι είχε πεθάνει. Έτσι, παντρεύτηκε άλλον άνδρα, ο οποίος αποδέχτηκε να τον μεγαλώσει ως δικό του παιδί, χωρίς ποτέ να του δείξει στοργή και αγάπη.

Οι δύο άντρες, φοβούμενοι τις επιπτώσεις που θα είχε η αποκάλυψη αυτή, αποφασίζουν να κρατήσουν το μυστικό κρυφό για την ώρα, αποφεύγοντας έτσι να προκαλέσουν σεισμό στον πύργο των Λασκαραίων και να προκαλέσουν νέες διαμάχες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά