Η Μάγισσα 11/10/23: Η Θεοφανώ ανοίγει την καρδιά της στον Μάρκο

Η Μάγισσα 11/10/23: Η Θεοφανώ βρίσκεται υπό πίεση από τον Μάρκο, ο οποίος την πιέζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το όραμα που είχε. Αυτό την θέτει σε δύσκολη θέση καθώς αναρωτιέται πώς θα μπορέσει να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες.

Η Μάγισσα 11/10/23: Η Θεοφανώ ανοίγει την καρδιά της στον Μάρκο

Παράλληλα, σημειώνεται μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον Τζανή και τη Δαμιανή λόγω μιας απόφασης που η Δαμιανή λαμβάνει χωρίς να συμβουλευτεί τον Τζανή. Αυτό δημιουργεί έντονη τάση στις σχέσεις τους και προκαλεί αναστάτωση.

Επιπλέον, ο Κανέλλος εκφράζει συμπεριφορές που προκαλούν ανησυχίες στον Αντρέι, ο οποίος αμφισβητεί την αποστολή που είχε αναλάβει από την Φιλική Εταιρεία. Αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία και τις προθέσεις του Κανέλλου.

Στην προσπάθειά της να βρει απαντήσεις για το όραμα που της εμφανίστηκε, η Θεοφανώ βρίσκει στήριξη από τον Φρίξο, ο οποίος τη βοηθά να εξερευνήσει το μυστηριώδες όραμα που τη συναρπάζει. Τέλος, η Πολυξένη αρχίζει να αισθάνεται υποψίες σχετικά με τη Θεοφανώ, πιθανότατα εξαιτίας των μυστηριωδών εξελίξεων που συμβαίνουν γύρω της και της ατυχίας που συνοδεύει την απόφαση της Δαμιανής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα 11/10/23Η Μάγισσα ant1 tvΗ Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler η μία σκάβει τον λάκκο της άλλης στο ίδιο σπίτιη μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα θέμης μπαζάκαΗ Μάγισσα θεοφανώ