Η Μάγισσα 10/11/23: Ο Μάρκος θυσιάζεται και γλιτώνει η θεοφανώ

Η Μάγισσα 10/11/23: Ο Κανέλλος, με την υποστήριξη του Αντρέι, αποφασίζει να επισκεφθεί το Γύθειο με σκοπό να βρει απαντήσεις σχετικά με τον αγνοούμενο αδελφό του. Στο μεταξύ, η Μεταξία αρχίζει να ανησυχεί για τον Μάρκο, καθώς υποψιάζεται ότι συναντιέται μυστικά με τη Θεοφανώ.

Η Μάγισσα 10/11/23: Ο Μάρκος θυσιάζεται και γλιτώνει η θεοφανώ

Αν και προσπαθεί να μην της δίνει δίκιο, η Θεοφανώ αισθάνεται ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους και αποφασίζει να λάβει ακραία μέτρα. Δεδομένου ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ανοιχτά τον άντρα της, επιτίθεται στη Θεοφανώ, η οποία, λόγω της θέσης της, θεωρείται πιο αδύναμη. Ταυτόχρονα, η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για τα γεγονότα που συνέβησαν στη σπηλιά με τη Θεοφανώ και αποχωρεί από τον πύργο.

Η ζωή της Θεοφανώς παίρνει ξανά απρόσμενη τροπή. Είναι γνωστό ότι η υπηρέτρια των Λασκαραίων, η οποία διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα, έχει πολλούς εχθρούς μέσα στον πύργο. Μάλιστα, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, η παρουσία της έχει γίνει ενοχλητική για ορισμένους. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο που αποφασίζει να την απομακρύνει με μια δολοφονία. Σχεδιάζει να την δολοφονήσει με μια κανάτα γεμάτη δηλητήριο. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχε σχεδιάσει, καθώς η κανάτα φθάνει στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος αντί να σκοτώσει την Θεοφανώ, πίνει το δηλητήριο που ήταν προορισμένο γι’ αυτήν.

Ο πρωτότοκος γιος του Λάσκαρη, χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει, σώζει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε κρίση. Νέες δυσκολίες συγκλονίζουν τον πύργο των καπεταναίων. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και αναρωτιούνται ποιος θα μπορούσε να θέλει νεκρό τον Μάρκο, αγνοώντας το τραγικό λάθος που τον οδήγησε σε αυτή τη θέση. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις, καθώς κατανοεί ότι το δηλητήριο ήταν προορισμένο για εκείνη. Θα προσπαθήσει να σώσει τον αγαπημένο της και να ανακαλύψει την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά