Η Μάγισσα 10/10/23: Νέο όραμα ωθεί την Θεοφανώ να ψάξει τη μητέρα της

Η Μάγισσα 10/10/23: Από την Αγάθη και τον Μανώλη η θεοφανώ λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μητέρα της, που της προκαλεί ανησυχία και σύγχυση. Ο Μιχαήλ, ωστόσο, αρνείται να δεχτεί την ιδέα ότι τα οστά που ανακαλύφθηκαν από τον Κανέλλο ανήκουν στον Τζανέτο, προκαλώντας έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Η Μάγισσα 10/10/23: Νέο όραμα ωθεί την Θεοφανώ να ψάξει τη μητέρα της

Παράλληλα, ο Αντρέι υποβάλλει καταγγελίες κατά του Μάρκου και του Τζανή, υποστηρίζοντας ότι ο δολοφόνος του νεογνού ενδέχεται να έχει κάποια σχέση με την οικογένειά τους. Στον Πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, ενώ ο Μιχαήλ λαμβάνει συμβουλές από τη Δαμιανή και βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη απόφαση που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στον Τζανή.

Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ αποφασίζει να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μητέρα της, ενώ ένα νέο όραμα εμφανίζεται, φέρνοντας ακόμα περισσότερες προκλήσεις στο προσκήνιο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα 10/10/23Η Μάγισσα ant1 tvΗ Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler η μία σκάβει τον λάκκο της άλλης στο ίδιο σπίτιη μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μαγισσα εξελιξειςΗ Μάγισσα θέμης μπαζάκαΗ Μάγισσα θεοφανώ