Η Μάγισσα 01/11/23: Η Δαμιανή σπρώχνει το γιο της στο στόμα του λύκου

Η Μάγισσα 01/11/23:  Η Πολυξένη ανέλυσε στον Βρώτσο το σκοτεινό σχέδιο της Θεοφανώς και του Φρίξου. Ο Βρώτσος αποφασίζει να μην αφήσει αυτήν την κατάσταση όπως είναι και ξεκινά να δρα, αναμένοντας απρόβλεπτες συνέπειες για τους δύο αυτούς.

Η Μάγισσα 01/11/23: Η Δαμιανή σπρώχνει το γιο της στο στόμα του λύκου

Από την άλλη, ο Κανέλλος αποκαλύπτει στη Δαμιανή ότι ο Αντρέι υποψιάζεται πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι ο Τζανής. Αυτή η καταγγελία οδηγεί τους δύο σε σύγκρουση. Η Δαμιανή, ωστόσο, νιώθει φόβο για το μέλλον, καθώς συνειδητοποιεί ότι η προσπάθειά της να προστατέψει τον γιο της μπορεί να τον φέρει σε μεγάλους κινδύνους. Ο φόβος ότι μπορεί να κατηγορηθεί για το έγκλημα που διέπραξε την ταλαιπωρεί.

Από την άλλη, γνωρίζει ότι η αλήθεια να αποκαλυφθεί δεν θα την απαλλάξει από τον θυμό του Μιχαήλ, και ταυτόχρονα, ο Τζανής θα χάσει την ευκαιρία να γίνει διάδοχος του πατέρα του, αντί του Μάρκου. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αποφασίζει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας, κάτι που αποκαλύπτει στον Αντρέι. Ωστόσο, αυτός έχει διαφορετική γνώμη και αντίσταση για αυτήν την εξέλιξη.

Τελικά, η συνεργασία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινά, με τον Σπήλιο να εμφανίζει ένα διαφορετικό πρόσωπο που εκπλήσσει όλους. Εντωμεταξύ, συνωμοσίες εξακολουθούν να εξελίσσονται στα υπόγεια του πύργου, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του μωρού αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί σε όλους.

Η Δαμιανή βιώνει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της. Ερωτηματικά πλημμυρίζουν το μυαλό της. Τι θα συμβεί αν ο Μιχαήλ μάθει ότι αυτή, με τη βοήθεια της Πολυξένης, σκότωσε το βρέφος; Και ακόμη χειρότερα, τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί ότι ο πατέρας του παιδιού δεν ήταν ο Μάρκος, αλλά ο Τζανής;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά