Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα – Ο Alpha επενδύει στην κωμωδία

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα – Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι μιλούν για την επερχόμενη παραγωγή. Οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου έχουν δημιουργήσει τη νέα κωμωδία του ALPHA, με τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που υπόσχεται να ανανεώσει τις βραδινές μας ώρες την επόμενη σεζόν.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα – Ο Alpha επενδύει στην κωμωδία

Η σειρά επαναφέρει την Τζέλα Δελαφράγκα με μια κωμική σάτιρα, αποτίοντας φόρο τιμής στην ελληνική τηλεόραση μέσω του μοναδικού ύφους των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Το σενάριο εξελίσσεται σε δύο χωριά της Πελοποννήσου και συνδυάζει μια ιστορία αγάπης με οικογενειακές αντιπαραθέσεις, εκβιασμούς και διαπλοκή. Οι θεατές θα δουν αδίστακτους επιχειρηματίες, επαγγελματίες δολοφόνους, και ανατροπές κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων απαγωγών και άλλων εντυπωσιακών γεγονότων, δημιουργώντας μια σειρά γεμάτη ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η παρουσία του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική επένδυση προσφέρει μια ισχυρή εγγύηση για την ποιότητα της σειράς. Όταν έγινε γνωστό ότι αναλαμβάνει τη μουσική, το κοινό, όλο και πιο απαιτητικό με την πάροδο του χρόνου, εντυπωσιάστηκε. Ωστόσο, τα καλά νέα δεν περιορίζονται εκεί. Η Αφροδίτη Μάνου έχει γράψει τους στίχους για κάθε τραγούδι, ένα σε κάθε επεισόδιο. Επίσης, η σειρά θα φιλοξενήσει αρκετούς γνωστούς ερμηνευτές, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιώργος Λιβάνης, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ζόζεφιν. Κάθε ερμηνευτής θα εμφανίζεται σε διαφορετικό επεισόδιο, αναλαμβάνοντας σημαντικούς ρόλους στην υπόθεση.

Οι ερμηνευτές δεν θα περιοριστούν μόνο στο τραγούδι, αλλά θα συνοδεύονται από ένα πολυπληθές μπαλέτο που θα ανεβάσει τη διάθεση του κοινού. Οι δημιουργοί είναι πεπεισμένοι ότι τα περισσότερα τραγούδια της σειράς θα γίνουν viral, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη φήμη του συνθέτη. Εν τω μεταξύ, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και η διαδικασία του μοντάζ βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, μόνο τα τρία πρώτα επεισόδια είναι έτοιμα και έχουν παρακολουθήσει οι πρωταγωνιστές σε διαφορετικές ομάδες.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Η Κατάρα της Τζέλας ΔελαφράγκαΗ Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα alpha tvΗ Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα επεισόδιαΗ Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα έρχεται στον alphaΗ Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα κωμωδίαΜυθοπλασία η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα