Η Γη Της Ελιάς – Ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ξαφνικά, έχει μια μεγάλη αιμορραγία, κατακλύζοντάς την με τρόμο. Μόλις λίγους μήνες πριν, απήλαυσε μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας το παιδάκι της.

Η Γη Της Ελιάς – Ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Μετακόμισε στην Αθήνα για να απολαύσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της επαρχίας. Αντιλαμβανόμενη την αιμορραγία, της έρχονται στο μυαλό οι εφιαλτικές στιγμές της προηγούμενης εγκυμοσύνης της. Με κλάματα, τηλεφωνεί στον Στάθη και τον ενημερώνει πανικόβλητη για τον κίνδυνο που διατρέχει η εγκυμοσύνη της. Ο Στάθης τρελαίνεται από το φόβο και αγωνία και της ζητάει να καλέσει άμεσα τον γιατρό της, ενώ ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να είναι δίπλα της.

Ωστόσο, η άφιξή του στην Αθήνα θα πάρει αρκετές ώρες. Η Ιουλία, με την καρδιά της έτοιμη να σπάσει και ζώντας τον πραγματικό εφιάλτη, επιβιβάζεται στο πρώτο ταξί που βρίσκει μπροστά της και κατευθύνεται προς το ιατρείο, αναζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Καθώς η Ιουλία πηγαίνει στο ιατρείο, η ανησυχία και ο φόβος της αυξάνονται με κάθε λεπτό που περνάει. Η σκέψη της γεμίζει με αναστολές και ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της και του μωρού της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ