Η Γη Της Ελιάς – Βόμβα – Της δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν μια σειρά εξελίξεων που αναστατώνουν τη ζωή των χαρακτήρων, καθώς μια βόμβα εκρήγνυται μεταξύ των πρωταγωνιστών, Αμαλίας και Ισίδωρου. Η Αμαλία, αντιμετωπίζοντας την αντίζηλό της Αθηνά και την Μαρίνα με τον Μάνο, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αλλάζουν το παιχνίδι.

Η Γη Της Ελιάς – Βόμβα – Της δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Σε μια από τις κινήσεις της, απαντάει σε ένα e-mail εξ’ ονόματος του Ισίδωρου χωρίς να τον ενημερώσει. Όταν ο Ισίδωρος το ανακαλύπτει, αντιδρά με οργή, αμφισβητώντας τις προθέσεις της. Ωστόσο, η Αμαλία εξηγεί πως επιδίωξε απλά να τον βοηθήσει, ένα επιχείρημα που ανοίγει τον διάλογο ανάμεσα τους.

Από αυτήν τη στιγμή, ο Ισίδωρος αρχίζει να σκέφτεται εκ νέου τον γάμο τους με την Αμαλία. Παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι η παρουσία τους εξακολουθεί να επηρεάζει την Αγγελική, ενώ η Ιουλία, θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση, αποφασίζει να μιλήσει στην Αμαλία για τα e-mail που έστειλε.

Κατόπιν όλων αυτών, ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται ότι έκανε λάθος που προχώρησε στον γάμο με την Αμαλία. Αποφασισμένος να διακόψει τον γάμο, αποφασίζει να την εγκαταλείψει χωρίς προειδοποίηση και να αναχωρήσει για το Λονδίνο. Ο στόχος του είναι να δει την κόρη του, την Αντιγόνη, όπως αναδύεται στις επόμενες σκηνές της σειράς. Έτσι, ο χωρισμός τους αρχίζει να φαίνεται απειλητικός και επικείμενος, αφήνοντας πίσω έναν κόσμο όπου οι σχέσεις είναι συνεχώς σε κίνηση και εξέλιξη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ