Η Γη Της Ελιάς – Βόμβα – Και άλλο διαζύγιο στην οικογένεια Στεφανέα

Η Γη Της Ελιάς – Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς με τα διαζύγια να πάνε και να έρχονται στην οικογένεια Στεφανέα. Επιδημία χωρισμών έπεσε στην οικογένεια και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του serfare.com μετά τη Χάιδω και τον Λυκούργο, η Βασιλική και ο Φίλιππος δοκιμάζονται επίσης σκληρά.

Η Γη Της Ελιάς – Βόμβα – Και άλλο διαζύγιο στην οικογένεια Στεφανέα

Η είδηση ότι ο Στάθης έχει μια κόρη, την Αριάδνη, έσκασε σαν βόμβα. Η Αρετή, που δεν φημίζεται για τη λογική και την ψυχραιμία της, έγινε έξω φρενών, καθώς δεν πείστηκε ότι ο Στάθης αγνοούσε την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αντιθέτως, θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια την κορόιδευε. Η Βασιλική, αν και ξέρει πόσο δύστροπη μπορεί να γίνει η Αρετή, δεν παύει να στενοχωριέται που βλέπει τη μητέρα της σε αυτή την κατάσταση.

Εξάλλου και η ίδια σοκαρίστηκε όταν στη ζωή της εισέβαλε ξαφνικά αυτή η κοπέλα, που φαίνεται να μονοπωλεί ξαφνικά το ενδιαφέρον του Στάθη. Και αυτό ενδόμυχα την κάνει να ζηλεύει, όσο και αν δεν το παραδέχεται. Μόλις η Αριάδνη προσπάθησε να την πλησιάσει, η Βασιλική της ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να τη γνωρίσει. Είναι μια άγνωστη, με την οποία δεν τη συνδέει κανένα συναίσθημα. Αυτή η τόσο άκαμπτη στάση της Βασιλικής αιφνιδιάζει τον Φίλιππο και παράλληλα τον «χτυπά» στην «αχίλλειο πτέρνα» του, αφού ο χαμός της δικής του αδελφής είναι μια πληγή που θα μένει για πάντα ανοιχτή.

Της λέει λοιπόν ξεκάθαρα ότι πρώτη φορά βλέπει μια τέτοια πλευρά στον χαρακτήρα της, τόσο σκληρή, και ότι έχει αρχίσει να του θυμίζει… επικίνδυνα την Αρετή. Η Βασιλική φυσικά αντιδρά έντονα και δεν ακούει κουβέντα. Ο ένας τσακωμός διαδέχεται τον άλλον και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, που πληγώνουν. Έτσι, οργισμένη, η Βασιλική παίρνει τη μικρή Στελλίτσα και φεύγει από το σπίτι! Πηγαίνει στη μάνα της και δηλώνει αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο, ενώ ο Φίλιππος όχι μόνο δεν τρέχει πίσω της για να τη μεταπείσει, αλλά συμφωνεί ότι μόνη λύση είναι ο χωρισμός.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ