Η Γη Της Ελιάς – Βγάζει την Ειρήνη απο την ζωή του

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς ο Δημοσθένης θα βιώσει μια σειρά σημαντικών γεγονότων με την Ειρήνη.

Η Γη Της Ελιάς – Βγάζει την Ειρήνη απο την ζωή του

Οι αναταραχές θα φτάσουν στην κατοικημένη περιοχή της Γης της Ελιάς, ειδικότερα στο σπίτι του Δημοσθένη, καθώς η Ασπασία ζητά το διαζύγιο, αντιμετωπίζοντας την αντίσταση της Ειρήνης, η οποία τον εκβιάζει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του serfare.com η Ασπασία λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που την ενημερώνει για την ύπαρξη της Ξένιας και την εγκυμοσύνη της. Μια μέρα αργότερα, η Ξένια ίδια αποκαλύπτει στην Ασπασία τη σχέση της με τον Δημοσθένη. Σοκαρισμένη, η Ασπασία ταξιδεύει στην Καλαμάτα για να συναντήσει τη Ξένια και να συζητήσουν.

Εκεί, της αποκαλύπτεται το σχέδιο του Δημοσθένη, με αποτέλεσμα να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Επιστρέφει αμέσως στο σπίτι τους και καθαρίζει στον Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να αναθρέψει το παιδί τους, ζητώντας το διαζύγιο. Η Ειρήνη, παρακολουθώντας τον καυγά τους, μαθαίνει μέρος της αλήθειας για τα δρώμενα, τόσο όσον αφορά την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της όσο και το γεγονός ότι ο Δημοσθένης δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Σοκαρισμένη, επιλέγει να στηρίξει τον Δημοσθένη, αλλά ταυτόχρονα τον επιτίθεται και τον εκβιάζει, απειλώντας ότι δεν θα ανεχτεί το ενδεχόμενο της γέννησης του παιδιού. Στη συνέχεια, η Ασπασία αναζητά τον Λυκούργο για το διαζύγιο, ενώ ο Δημοσθένης προειδοποιεί ότι η αποκάλυψη αυτή θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις που δεν θα είναι ευνοϊκές για την Ασπασία στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του serfare.com, ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να αποδεχθεί ότι η κόρη του δεν τον υποστηρίζει. Παρόλο που δεν είναι το βιολογικό του παιδί, περίμενε περισσότερη υποστήριξη από εκείνη. Αντιδρά, επομένως, με επιθετικότητα, απορρίπτοντας τις απειλές της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ