Η Γη Της Ελιάς – Βάζει τέλος στις απειλές – Μιλά για όσα τον στοιχειώνουν

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, καθώς αποκαλύπτεται η ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας ως Ελένη Κάραλη. Ο Ισίδωρος την αφήνει ανάπηρη, με αναταραχές που επηρεάζουν βαθιά την οικογένεια Βρεττάκου και τον Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς – Βάζει τέλος στις απειλές – Μιλά για όσα τον στοιχειώνουν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο αδίστακτος μαφιόζος αποκτά τη διαθήκη του Ισίδωρου και προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστικό που σχετίζεται με τη μυστηριώδη γυναίκα. Βρίσκοντας την αλήθεια, εκβιάζει τον Ισίδωρο, απαιτώντας υπέρογκο ποσό χρημάτων. Ο Ισίδωρος, αντιμετωπίζοντας τον εκβιασμό με ψυχραιμία, αποφασίζει να είναι ειλικρινής. Αποκαλύπτει το κρυμμένο μυστικό στην οικογένειά του, αναφέροντας τα περιεχόμενα της διαθήκης και τον λόγο πίσω από το γεγονός ότι αφήνει μεγάλο μέρος της περιουσίας του στην Ελένη Κάραλη.

Αναγκασμένος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του τροχαίου πριν από 20 χρόνια, παραδέχεται ότι παρέσυρε μια γυναίκα, καθιστώντας την ανάπηρη. Η ιστορία αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του παρελθόντος του Ισίδωρου. Πριν από δύο δεκαετίες, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, όταν μια γυναίκα άφησε να πέσει μπροστά στο αυτοκίνητό του. Η αντίδρασή του ήταν ανεπαρκής, προκαλώντας την αναπηρία της γυναίκας. Αν και η ευθύνη είναι κοινή, ο Ισίδωρος αισθάνεται ενοχή και αναλαμβάνει να αποζημιώσει γενναιόδωρα την Ελένη μετά τον θάνατό του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ