Η Γη Της Ελιάς – Βάζει πλάτη – Γλιτώνει τον Στάθη απο την φυλακή

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μια συγκλονιστική ανατροπή αναμένεται με τον Κουράκο να σώζει τον Στάθη από τη φυλακή. Ο Θάνος φτάνει στη Μάνη με σκοπό την εκδίκηση και επιτίθεται βάναυσα στην Αριάδνη. Την αφήνει αιμόφυρτη στο πάτωμα, ελπίζοντας ότι θα χάσει τη ζωή της.

Η Γη Της Ελιάς – Βάζει πλάτη – Γλιτώνει τον Στάθη απο την φυλακή

Ο Κουράκος και η Βασιλική ανησυχούν και τελικά ανακαλύπτουν την Αριάδνη σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως καλούν ασθενοφόρο και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Στάθης, ειδοποιημένος για την κατάσταση της κόρης του, αγωνιά και τρέμει για τη ζωή της. Η υγεία της Αριάδνης παίρνει δραματική τροπή, καθώς θα παραμείνει προσωρινά ανάπηρη. Ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να της προσφέρουν κουράγιο, στέκοντας στο πλάι της. Ο Κουράκος και ο Στάθης συνεργάζονται με στόχο να εντοπίσουν τον Θάνο και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Ο Στάθης ζητάει βοήθεια από τον Δημοσθένη, και μαζί με τους ανθρώπους του στη νύχτα εντοπίζουν τον Θάνο στον Πειραιά. Μόλις ο Στάθης πληροφορείται για την ανακάλυψη του Θάνου, ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση. Χωρίς να χάσει χρόνο, επιτίθεται με μανία στον Θάνο, χτυπώντας τον αλύπητα. Χάνει τον έλεγχο και συνεχίζει να τον χτυπάει χωρίς σταματημό. Παράλληλα, καλεί την αστυνομία, η οποία συλλαμβάνει τον Στάθη και τον οδηγεί στο κρατητήριο. Ακολουθεί αυτόφωρη διαδικασία, με τον Στάθη κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, ο Κουράκος αναλαμβάνει δράση και προσπαθεί να απελευθερώσει τον Στάθη από τη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ