Η Γη Της Ελιάς – Βάζει μπουρλότο στους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς – Η γεμάτη ζωντάνια και όνειρα Αμαλία δεν σκοπεύει να παραμείνει άπρακτη και να κάνει τη νοικοκυρά και τη «νοσοκόμα» του Ισίδωρου όποτε χρειάζεται. Είναι αποφασισμένη να βάλει τη δική της σφραγίδα στους Βρεττάκους και να επιβάλει να την αντιμετωπίζουν ως ισότιμο μέλος, που θα συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων κι όχι σαν ένα «καπρίτσιο» του Ισίδωρου, χωρίς καμία σημασία.

Η Γη Της Ελιάς – Βάζει μπουρλότο στους Βρεττάκους

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του serfare.com αποφασισμένη να επιβάλει την παρουσία της και να γνωρίσει καλά τις δουλειές της οικογένειας, αποφασίζει να μάθει τα πάντα για τις ελιές και τα χωράφια, κάνοντάς το μάλιστα δίπλα στους εργάτες της οικογένειας, από τους οποίους ζητά να της δείξουν τη δουλειά. Η παρουσία της ως εργάτριας στις ελιές εξοργίζει την Αθηνά, καθώς εκτιμά πως οφείλει να κρατήσει τη θέση της ως κυρία Βρεττάκου και να μην επιχειρεί να κάνει την «επιστάτρια» και να ανακατεύεται εκεί που δεν τη σπέρνουν.

Το λέει στον Ισίδωρο, ο οποίος όμως βρίσκει πολύ χαριτωμένη την προσπάθεια της Αμαλίας να μάθει τη δουλειά, ξεκινώντας από χαμηλά. Στο σπίτι των Βρεττάκων, η συνύπαρξη με τον Μάνο, τη Μαρίνα και τη μικρή Αγγελική δεν είναι ακριβώς αρμονική, καθώς η Αμαλία, στην προσπάθειά της να γίνει αποδεκτή, κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει κάθε καπρίτσιο της μικρής και την κακο μαθαίνει, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Μαρίνας, που της ζητά να μην ανακατεύεται με την ανατροφή του παιδιού της.

Η σύγκρουση για τα πρωτεία ανάμεσα στις δυο γυναίκες προκαλεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Ισίδωρο και στον Μάνο, καθώς βλέπουν και οι δυο πως η οικογενειακή γαλήνη έχει διαταραχθεί και η συμβίωσή τους γίνεται όλο και δυσκολότερη εξαιτίας της αντιπαράθεσής τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ