Η Γη Της Ελιάς – Βάζει μπουρλότο στο γάμο Αθηνάς – Τζόν

Η Γη Της Ελιάς – Τα προβλήματα για την Αθηνά, έχουν τέλος όπως φαίνεται. Καθώς μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και τη μανία της Αμαλίας, που ορκίζεται εκδίκηση. Η Αμαλία, μετά την πανωλεθρία που έζησε με τα ηχητικά μηνύματα της Αθηνάς που ξεσκέπασαν την κομπίνα που έστησε εναντίον της, αλλά και τον χαρακτήρα της απέναντι στον Ισίδωρο, είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα.

Η Γη Της Ελιάς – Βάζει μπουρλότο στο γάμο Αθηνάς – Τζόν

Μάλιστα η απόφαση του Ισίδωρου να της ζητήσει διαζύγιο της προκαλεί ακόμα πιο έντονα τη δίψα για εκδίκηση. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο σύμφωνο που είχε κάνει με την Αμαλία, αλλά εκείνη σκοπεύει να τον δυσκολέψει. Όμως, ο Βρεττάκος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα τηρήσει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο. Κι ενώ όλα δείχνουν έτοιμα για τον γάμο Αθηνάς και Τζον, η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά.

Και δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για εκείνη από τη μέρα του γάμου. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο δημαρχείο υπό τις ευλογίες του Ισίδωρου και στη συνέχεια ακολουθεί γλέντι με όλη τη Μάνη καλεσμένη. Το κέφι σύντομα θα χαλάσει, όταν εμφανιστεί η Αμαλία αποφασισμένη να καταστρέψει τη χαρά της ημέρας. Δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και θα συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων Γάλλων, με οδυνηρό τρόπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ