Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Το λάθος Ευτυχίας και Άννας με το πτώμα που δεν προσέξαμε

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Άρης πλησιάζει με διακριτικότητα την Ευτυχία και της λέει ότι όποτε θελήσει να μιλήσει σε κάποιον εκείνος θα είναι δίπλα της και σίγουρα θα τη συμβουλεύσει χωρίς να της ασκήσει κριτική. Αυτά τα λόγια ενθαρρύνουν την κοπέλα, η όποια παίρνει μια σημαντική απόφαση. Έτσι, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς που έχει, αποκαλύπτει στον Άρη ότι σκότωσε τον Ανέστη όταν προσπάθησε να τη βιάσει.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Το λάθος Ευτυχίας και Άννας με το πτώμα που δεν προσέξαμε

Ο νεαρός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει και να διαχειριστεί αυτό που έμαθε. Ύστερα η Ευτυχία ενημερώνει σχετικά την Άννα και εκείνη σαστίζει. Χωρίς να χάνει χρόνο, συναντάει τον ξάδελφό της και του λέει όλη την αλήθεια.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο αστυνόμος Κουράκος και οι συνεργάτες του πληροφορούνται από κάποιον περαστικό ότι υπάρχει ένα πτώμα σε κάποια απομακρυσμένα χωράφια. Εκείνοι πηγαίνουν στο σημείο και, έκπληκτοι, διαπιστώνουν ότι το πτώμα είναι του Ανέστη Δρακουλάκου. Επιπλέον, μαθαίνουν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία πότε περίπου έγινε ο φόνος του και συμπεραίνουν ότι είναι την ίδια μέρα που παντρεύονταν η Βασιλική και ο Φίλιππος.

Στη συνέχεια, ο Κουράκος ξεκινά να ενώνει τα κομμάτια του παζλ και να παλεύει να εξιχνιάσει το έγκλημα, ενώ περιμένει τα αποτελέσματα για τυχόν δαχτυλικά αποτυπώματα των δραστών Όταν η Ευτυχία και η ‘Αννα μαθαίνουν την παραπάνω εξέλιξη, πανικοβάλλονται και προσπαθούν να θυμηθούν αν τα έκαναν όλα σωστά.

Σύντομα, όμως, Θυμούνται ότι τη στιγμή που έβγαλαν το σώμα του Ανέστη από νάιλον και το έσπρωξαν στον γκρεμό δεν φορούσαν γάντια, οπότε υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα αποτυπώματά τους. Άρα είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή. Πέρα από αυτές τις δύο όμως ενδέχεται να κινδυνεύουν και ο Αποστόλης με τον Άρη για συγκάλυψη του εγκλήματος.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

arisΒ' ΚύκλοςΕυτυχίαΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλος