Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 38, 39, 40, 41, 42

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 38

Η Αντιγόνη, θορυβημένη από την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους, ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Η Εύα τής προτείνει να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πιο κοντά. Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα θεμιτά αποτελέσματα. Η Εύα ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Πότης, άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 39

Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν, αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν θα γίνει. Η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Θανάση, εκείνος αυτός όμως δεν χάνει χρόνο κι αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή τής ζήτησε να κάνει μάγια για να τη χωρίσει από τον Φίλιππο. Μόλις το ακούει η Χάιδω, αναλαμβάνει δράση. Το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο, με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη, η οποία βλέπει παντού εχθρούς. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη. Αργότερα, ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του. Ο Χρήστος γυρίζει στο σπίτι τη στιγμή που η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 40

Ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρυσε, πηγαίνει στην Ισμήνη και της τα λέει όλα. Είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει, χωρίς εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές, και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται. Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππου είναι απροσδόκητη.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 41

Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 42

Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταια. Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της. Ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 43, 44, 45, 46

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 38Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 39Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 40Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 41Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 42Η Γη της Ελιάς Β' κύκλος