Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 123, 124, 125, 126, 127, 128

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 123, 124, 125, 126, 127, 128 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 123, 124, 125, 126, 127, 128

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 123

Η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος όμως τον διώχνει για να μην τον δει ο Δημοσθένης και προκληθούν εντάσεις. Η Ιουλία θυμάται και εξομολογείται στον Στάθη ένα τραυματικό συμβάν από το παρελθόν, το οποίο εξηγεί τη μεγάλη φοβία της για τις μηχανές. Ένα σχόλιο της Χρυσούλας εξαγριώνει τον Αλέξη κι εκείνος αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι τού Δημοσθένη για να ψάξει, αλλά αυτή τη φορά τη βρίσκει μέσα η Ασπασία.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 124

Η Δήμητρα βρίσκεται σε περιπολία τη στιγμή που λαμβάνει σήμα για μια γυναίκα που κινδυνεύει. Στην συνέχεια κυνηγάει τον δράστη, τον ακινητοποιεί και τον συλλαμβάνει. Οι εντάσεις μεταξύ της Δήμητρας και της Αλκμήνης συνεχίζονται. Η Ιουλία κάνει εξαιρετική δουλειά ως γραμματέας και ο Ισίδωρος μπαίνει στον πειρασμό να της ζητήσει να παραμείνει μόνιμα σ’ αυτή τη θέση. Ο Πότης, μαθαίνει ότι ο Αντρέας έχει σκοπό να ανοίξει μαγαζί ανταγωνιστικό με αυτό της Αρετής και φοβάται την αντίδραση της όταν το ανακαλύψει. Ο Στάθης επιστρέφει στο σπίτι μετανιωμένος και ζητάει συγνώμη από την Ιουλία.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 125

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τον Κουράκο με την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους. Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την αποκάλυψη της σχέσης τους αν και τελευταία δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τη θεία της. Αποφασίζει να υπερασπιστεί την υπόληψη της και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Επισκέπτεται αιφνιδιαστικά την Ευτυχία και την κατηγορεί ότι εκείνη ήταν η αιτία του διαζυγίου, του Κουράκο από την Ιουλία. Η Μυρτάλη κατηγορεί ότι η Ευτυχία ήταν η αιτία του διαζυγίου του Κουράκου από την Ιουλία. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη, τα αίματα ανάβουν και η Μυρτάλη την χαστουκίζει. Η Ευτυχία, μένει άναυδη και φυσικά την διώχνει απ’ το σπίτι. Οι συχνές επαφές της γυναίκας του με τη Δήμητρα δεν αρέσουν καθόλου στο Δημοσθένη που ξεκαθαρίζει στην Ασπασία ότι δεν θέλει να ξαναδεί την αστυνομικό μες στο σπίτι τους. Την ίδια στιγμή ο Στάθης μαθαίνει ότι ο Πότης γλυκοκοιτάζει την Άννα. Ο Αλέξης εξακολουθεί να αποφεύγεται την Μαργαρίτα και εκείνη βάζει το Φίλιππο να μεσολαβήσει προκειμένου να μάθει αν είναι καλά. Η Αντιγόνη νιώθει να ασφυκτιά με το ψέμα που έχουν πει στην Αγγελική και αποφασίζει να βάλει νέα διορία. Ο Κουράκος περνά στην αντεπίθεση και βάζει την Μυρτάλη στη θέση της. Απαιτεί να κρατηθεί μακριά απ’ τη ζωή του και την Ευτυχία. Έξαλλη όμως είναι και η Άννα η οποία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη και αποφασίζει να της δώσει ένα γερό μάθημα. Η Μυρτάλη σε μια ακόμα επίδειξη δύναμης αρπάζεται με την Άννα και η εξέλιξη αυτή δεν θα της αρέσει καθόλου. Το θερμόμετρο ανάμεσα τους ανεβαίνει και πληρώνει με το ίδιο νόμισμα την Μυρτάλη αφού την χαστουκίζει. Έξαλλη εκείνη ζητάει από την Αθηνά να απολύσουν την Άννα. Η Αθήνα καλεί την νεαρή εργάτρια και της ζητάει εξηγήσεις.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 126

Η Εύα και ο Άρης ενημερώνονται από το Λυκούργο πως θα αργήσουν πολύ να λάβουν την αποζημίωση από την αρχαιολογική εταιρεία και τους ζώνουν τα φίδια καθώς τα χρέη τρέχουνε. Ο Άρης ειδικά βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Δημοσθένης αρπάζει την ευκαιρία και του ρίχνει δόλωμα προκειμένω να τον μπλέξει στις σκοτεινές δουλειές του. Η Αρετή δένεται όλο και περισσότερο με τον Αντρέα. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να πουλήσει τις ελιές του αδιαφορώντας για την τύχη του Στάθη ο όποιος θα μείνει χωρίς δουλειά. Σύντομα ανακοινώνει στο Στάθη ότι θα πουλήσει τον ελαιώνα του προκαλώντας την δυσαρέσκειά του. Η μόνη που χαίρεται με αυτή την εξέλιξη είναι η Αρετή η οποία πιστεύει ότι ο Στάθης θα ξαναγυρίσει κοντά της. Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στο στρατό και ξαφνιάζει την οικογένεια του. Η απόφαση του να διακόψει την αναβολή αναστατώνει την Βασιλική και την Χάιδω. Ο Λυκούργος αναλάμβανα να τον μεταπείσει αλλά εκείνος δείχνει αποφασισμένος. Η Βασιλική θυμωμένη με το Φίλιππο φεύγει ξανά απ’ το σπίτι.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 127

Ένα απρόσμενο συμβάν προμηνύει νέες φουρτούνες για την οικογένεια Βρεττάκου. Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν πέρασε να την πάρει από το ανθοπωλείο όπως είχαν συμφωνήσει και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί ο Ισίδωρος την ενημερώνει πως ο Μάνος έφυγε εδώ και ώρα. “Προσπαθώ να τον βρω στο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν απαντά“. Όσο οι ώρες περνούν ο Ισίδωρος και η Μαρίνα αρχίζουν να ανησυχούν. Καλούν τον Κουράκο και του αναφέρουν την εξαφάνιση του Μανού. Εκείνος τους συμβουλεύει να μη μιλήσουν σε κανέναν και μαζί με τη Δήμητρα ξεκινούν τις έρευνες. Στο μεταξύ αποκαλύπτεται πως ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγής. Αυτοί που τον κρατούν τον κλείνουν σε μια αποθήκη και παρά την έντονη αντίδραση του δεν του αποκαλύπτουν ακόμα τις προθέσεις τους. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ανακοινώνουν στην Μαρίνα και στον Ισίδωρο ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 128

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 128, 129, 130, 131, 132

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ
Β' ΚύκλοςΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 123Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 124Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 125Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 126Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 127Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 128Η Γη της Ελιάς Β' κύκλος