Η Γη Της Ελιάς – Τζον και Δημοσθένης στο στόχαστρο των δολοφόνων

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η ζωή του Τζον κινδυνεύει εξαιτίας της αντιπαράθεσης μεταξύ του Δημοσθένη και του Μιχάλη Χατζή. Ο Ισίδωρος ζητά από τον σύζυγο της Αθηνάς να βρει κάποιον για να αναλάβει μια σημαντική θέση στην επιχείρηση Βρεττάκου, ώστε να ελαφρύνει τον Μάνο από το φορτωμένο πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις του.

Η Γη Της Ελιάς – Τζον και Δημοσθένης στο στόχαστρο των δολοφόνων

Ο Τζον προτείνει τον Μιχάλη Χατζή, ο οποίος φτάνει στη Μάνη για να αναλάβει τη διεύθυνση του ελαιοτριβείου. Με τη σοβαρότητά του και τη μετρημένη συμπεριφορά του, κερδίζει γρήγορα τη συμπάθεια όσων τον γνωρίζουν. Ωστόσο, ο Μιχάλης Χατζής έχει προσωπικούς λόγους για την παρουσία του στη Μάνη. Θέλει να εκδικηθεί κάποιον από το παρελθόν του και αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημοσθένης. Όταν οι δύο άντρες συναντιούνται, ο Χατζής του λέει: «Ήρθα στη Μάνη μόνο για σένα. Ξέρω πολλά». Η απειλή αυτή τρομάζει τον Δημοσθένη, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο Χατζής είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με τα σχέδιά του.

Ο Δημοσθένης ζει πλέον με τον φόβο των χειρότερων εξελίξεων, καθώς ο Χατζής φέρνει μαζί του μια αίσθηση επικείμενου κινδύνου. Επιπλέον, φαίνεται ότι και ο Τζον μπορεί να εμπλακεί στο σχέδιο δολοφονίας του Δημοσθένη που ετοιμάζει ο Μιχάλης, όπως θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ