Η Γη της Ελιάς – Τζον – Αθηνά κρατούν μυστικό τον έρωτα τους

Η Γη της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες της γέννησης ενός απαγορευμένου έρωτα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη της Ελιάς – Τζον – Αθηνά κρατούν μυστικό τον έρωτα τους

Η Αθηνά και ο Τζον αναπτύσσουν αμοιβαία αισθήματα καθώς η επαγγελματική τους συνεργασία τους τους φέρνει πιο κοντά. Από την πρώτη στιγμή, ο γοητευτικός Τζον ξεκινά έντονο φλερτ με την Αθηνά, ξεκινώντας έτσι μια πορεία προς το να γίνουν ζευγάρι. Ενώ όλοι γύρω τους χαίρονται για την ευτυχία της Αθηνάς, ένα πρόσωπο διατηρεί αντίθετη άποψη: η Φιλιώ. Αισθάνεται ασφαλής κοντά στην Αθηνά και φοβάται ότι με την είσοδο του Τζον στη ζωή της, θα χάσει την αγάπη και το ενδιαφέρον που της προσέφερε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της και απαγορεύει στην Αθηνά να συνεχίσει τη σχέση με τον Τζον. Καθώς η Αθηνά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπά, αντιμετωπίζει δυσκολίες στην απόφασή της. Δεν θέλει ούτε να χάσει τον Τζον, ούτε να πληγώσει τη Φιλιώ. Από την άλλη πλευρά, ο Τζον κατανοεί τη θέση της Αθηνάς, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μην τη χάσει. Η Φιλιώ, παράλληλα, συνεχίζει να τίθεται εμπόδια στη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ