Η Γη Της Ελιάς – Τσακίσου αλήτισσα, εξαφανίσου απο μπροστά μου

Η Γη Της Ελιάς – Η στιγμή που ο Δημοσθένης περίμενε τόσο καιρό πλησιάζει, καθώς η Ξένια, η γυναίκα που αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το παιδί του, είναι έτοιμη να γεννήσει. Η χαρά του είναι απερίγραπτη, αλλά η Ξένια φαίνεται να έχει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον του παιδιού.

Η Γη Της Ελιάς – Τσακίσου αλήτισσα, εξαφανίσου απο μπροστά μου

“Αφού η Ασπασία, η γυναίκα σου, δεν θα το μεγαλώσει, γιατί να μην το αναλάβω εγώ, η πραγματική του μητέρα; Γιατί να το πιστεύεις σε μια ξένη γυναίκα αντί για εμένα που το κυοφόρησα τόσους μήνες;”, του λέει η Ξένια, προκαλώντας θυμό στον Δημοσθένη. “Τσακίσου, αλήτισσα! Εξαφανίσου είπα πριν σε βρει μεγάλο κακό. Δεν είσαι άξια να μεγαλώσεις το δικό μου παιδί. Δεν είσαι παρά μια του δρόμου, που πουλάς το κορμί σου σε όποιον σε πληρώνει, όπως έκανα κι εγώ. Δεν είσαι άξια ούτε να αγγίξεις το δικό μου παιδί.

Εξαφανίσου από τα μάτια μου, πριν σε κάνω να χαθείς για πάντα. Και μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ”, της απαντά με οργή, κινούμενος απειλητικά προς το μέρος της. Η Ξένια σκύβει το κεφάλι της και απομακρύνεται γοργά, αλλά δεν έχει ακόμη πει την τελευταία της λέξη. Είναι σαν να υπάρχει μια αόρατη απειλή στον αέρα. Ο Δημοσθένης, όμως, θα πληρώσει ακριβά για αυτήν τη στιγμή θυμού και απόρριψης. Και όχι μόνο αυτός, αλλά και το γιο του, που πλέον φαίνεται να είναι πια το κέντρο της αντιπαράθεσης.

Η Ξένια έχει αποφασίσει να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης και να επιβάλει την παρουσία της στη ζωή του παιδιού. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, αρνείται να δεχτεί την ιδέα ότι η Ξένια θα μπορούσε να είναι πραγματική μητέρα. Έτσι, ένας έντονος διαπολιτισμικός καβγάς ξεκινά, αφήνοντας πίσω μια σκιά αβεβαιότητας και αγωνίας για το μέλλον του παιδιού που έρχεται στον κόσμο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ