Η Γη της Ελιάς – Τρώνε λάχανο τον εκβιαστή του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς – Τα προσεχή επεισόδια της σειράς υπόσχονται να συνταράξουν το κοινό, καθώς ένα σοκαριστικό έγκλημα θα συμβεί στη Μάνη. Ο Ισίδωρος, αφήνοντας τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο, όπως του έχει υποδείξει ο Δημοσθένης, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σύλληψη του πραγματικού ένοχου, που προσπαθεί να αποσπάσει τα χρήματα για λογαριασμό του Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς – Τρώνε λάχανο τον εκβιαστή του Ισίδωρου

Ακολούθως, ο Βαγιάκος ανακοινώνει την ιδέα του στον Δημοσθένη για την εξόντωση του Κουράκου και της Δήμητρας, προκειμένου να ξεφορτωθούν τα προβλήματα που τους προκαλούν στην Αρεόπολη. Η Αθηνά, ανακαλύπτοντας ένα αναπάντεχο περιεχόμενο στο βιβλίο της Μαρίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανεπιθύμητη έκπληξη. Συγχρόνως, η Αρετή δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη από έναν άνδρα στο μαγαζί, προκαλώντας έκπληξη στο περιβάλλον της.

Ενώ η Βασιλική συνεχίζει να αποφεύγει την Αριάδνη, προκαλώντας ανησυχία στον Φίλιππο, ο Κουράκος ερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή. Ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι η υπόθεση δεν φαίνεται να έχει λήξει. Παράλληλα, η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου της, αλλά η Αθήνα παραμένει ανήσυχη. Σε άλλο φάση της σειράς, ο Στάθης υποπτεύεται πως η Αριάδνη έχει μια εξωσυζυγική σχέση με τον Ορέστη, κρατώντας το ως μυστικό.

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη αντιμετωπίζουν το ξαφνικό ατύχημα της μικρής Αιμιλίας και βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ η Θεοδώρα ανακοινώνει την απόφασή της να κρατήσει το παιδί. Στο αναταραχώδες πλαίσιο, η αγωνία εντείνεται για την Ισμήνη και τον Κωσταντίνο, καθώς ενημερώνονται από το γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους. Τέλος, η Αρετή περνάει ένα ευχάριστο βράδυ με τον Τάσο, τον φούρναρη, δίνοντας μια ανάσα ελαφρότητας στην ένταση των επερχόμενων γεγονότων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ