Η Γη Της Ελιάς – Τρώει κόλλημα μαζί του και φτάνει στα άκρα

Η Γη Της Ελιάς – Η Νάνσυ εντυπωσιάζεται από τον Κουράκο, και αυτή η έλξη τους οδηγεί σε μια βραδιά έντονου πάθους. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, οι δύο τους βγαίνουν για ποτό, και με την επίδραση της μέθης καταλήγουν στο σπίτι του αστυνόμου.

Η Γη Της Ελιάς – Τρώει κόλλημα μαζί του και φτάνει στα άκρα

Εκεί, η νύχτα τους ολοκληρώνεται με ερωτική συνεύρεση. Ο Γιώργης, όμως, της ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Της εξηγεί ότι αυτό που συνέβη ήταν απλώς αποτέλεσμα της στιγμής και δεν σημαίνει τίποτα για τη σχέση τους. Παρά την σαφή εξήγηση του Κουράκου, η Νάνσυ δεν φαίνεται να το αποδέχεται και συνεχίζει να τον καταδιώκει. Ο πατέρας της συνειδητοποιεί την κατάσταση και ανησυχεί για την κόρη του. Με έντονο τρόπο, της ζητά να ηρεμήσει και να σεβαστεί την επιθυμία του Κουράκου. Της τονίζει ότι για να υπάρξει πραγματική σχέση, πρέπει να υπάρχει αμοιβαία επιθυμία και από τις δύο πλευρές.

Παρά τις συμβουλές του πατέρα της και την ξεκάθαρη θέση του Κουράκου, η Νάνσυ δεν παραιτείται. Συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του αστυνόμου, επιμένοντας στις προσπάθειές της να κερδίσει την καρδιά του. Η επιμονή της δείχνει πόσο βαθιά είναι η επιθυμία της, ανεξαρτήτως των σαφών μηνυμάτων που έχει λάβει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ