Η Γη Της Ελιάς – Τρώει ισόβια και σβήνει στην φυλακή

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Το πάθος θα οδηγήσει σε μια τραγική κατάληξη για την Αντωνία και την Αλκμήνη. Γεμάτη ζήλεια και θυμό θα σκοτώσει την Αλκμήνη, και η Αντωνία θα καταδικαστεί σε ισόβια και θα αναγκαστεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή.

Η Γη Της Ελιάς – Τρώει ισόβια και σβήνει στην φυλακή

Η κρίση θα έρθει όταν η Αντωνία μάθει για την πώληση της επιχείρησης της Ισμήνης. Η αδιανόητη ανοχή της Αλκμήνης θα την οδηγήσει στο ακραίο βήμα, αποφασίζοντας να σταματήσει με τη βίαιη πράξη την ευτυχία της ανταγωνίστριάς της. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Η Αλκμήνη θα πέσει θύμα της αναξιοπιστίας της φίλης της, ενώ η Αντωνία θα βρεθεί πίσω από τα κλειστά κάγκελα της φυλακής. Ωστόσο, το πένθος δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτές τις δύο γυναίκες.

Ο Ορέστης, αδύναμος να προστατέψει την αγαπημένη του, θα βυθιστεί σε στην θλίψη και τις τύψεις. Η απογοήτευση θα τον οδηγήσει να εγκαταλείψει οριστικά τη Μάνη. Μέχρι τον τέλος του τρίτου κύκλου, οι τρεις τους θα γράψουν το τέλος τους στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ