Η Γη Της Ελιάς – Τρίζει τα δόντια του Παρασκευά

Η Γη Της Ελιάς – Η ένταση ανάμεσα στον Δημοσθένη και τον Παρασκευά κορυφώνεται στη σειρά «Γη της Ελιάς», με τον Δημοσθένη να πιέζει τον αρραβωνιαστικό της Ειρήνης να μείνει στο σπίτι τους. Ο Παρασκευάς, μην αντέχοντας την πίεση, αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου, όπου συγκατοικούν.

Η Γη Της Ελιάς – Τρίζει τα δόντια του Παρασκευά

Η συγκατοίκηση αυτή αποδεικνύεται δύσκολη και γεμάτη ευτράπελα. «Τι θα γίνει παιδάκι μου; Θα ζούμε συνέχεια στρυμωγμένοι; Δεν μπορώ να πάρω ανάσα» παραπονιέται κάποια στιγμή ο Λυκούργος στον νεαρό.
Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης στέλνει στον Παρασκευά ένα προειδοποιητικό μήνυμα, λέγοντας ότι θα τον βρει όπου κι αν κρύβεται: «Το καλό που σου θέλω, γύρνα πίσω γιατί θα σε βρω όπου κι αν κρύβεσαι». Η Χάιδω, που συμπαθεί τον Παρασκευά και στέκεται στο πλευρό του, πηγαίνει στον Δημοσθένη και του δίνει το κλειδί του τζιπ που είχε δωρίσει στον αρραβωνιαστικό της Ειρήνης, λέγοντας: «Δημοσθένη πάρε πίσω αυτό το κλειδί. Ο Παρασκευάς δεν θέλει το αυτοκίνητο που του χάρισες».

Αργότερα, η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να αλλάξει στάση απέναντι στον Παρασκευά. Αυτή η παρέμβαση τον βάζει σε σκέψεις. Η ερώτηση που μένει είναι αν θα υπάρξει συμφιλίωση ανάμεσα στον Παρασκευά και την οικογένεια της Ειρήνης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ