Η Γη Της Ελιάς – Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου – Μαρίνας

Η Γη Της Ελιάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα φέρουν μεγάλες ανατροπές, καθώς η Νάνσυ, κόρη του Τζον, φτάνει στη Μάνη γεμάτη ενθουσιασμό. Ανυπομονεί να ξανασυναντήσει τον πατέρα της και να γνωρίσει τη μελλοντική σύζυγό του, Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς – Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου – Μαρίνας

Με χαρά χαιρετάει το ζευγάρι και συνεισφέρει στην ατμόσφαιρα με τη ζωηρή της παρουσία. Καθώς εξοικειώνεται με τα μέλη της οικογένειας, γνωρίζει και τον Μάνο, σύζυγο της Μαρίνας. Η Νάνσυ δεν κρύβει την έλξη που νιώθει προς τον Μάνο, προκαλώντας ανησυχία στον Ισίδωρο, ο οποίος ζητάει απο τον Μάνο να κρατήσει απόσταση. Παρ’ όλα αυτά, λίγο αργότερα, ο Μάνος και η Νάνσυ βγαίνουν μόνοι τους για φαγητό, γεγονός που εξοργίζει τον Ισίδωρο.

Η Μαρίνα, από την πλευρά της, δεν δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την κατάσταση θεωρώντας πως είναι μόνο φίλοι. Παρά τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος, όλα δείχνουν ότι ο γάμος του Μάνου και της Μαρίνας θα δοκιμαστεί ακόμα μία φορά, με τη Νάνσυ να είναι η κύρια αιτία των εντάσεων. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να επηρεάσει βαθιά τις σχέσεις τους και να φέρει νέα γεγονότα που θα συζητηθούν στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ