Η Γη Της Ελιάς – Τρείς δολοφονίες σοκάρουν την Μάνη

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μας φέρουν αντιμέτωπους με τρεις ακόμα θανάτους. Πρώτος στη λίστα, όπως ήδη γνωρίζουμε, είναι ο Φίλιππος. Η δίκη της Χάιδως ολοκληρώνεται με αθωωτική απόφαση, αφήνοντας τον Βαφέα να αναλάβει τη δική του εκδίκηση.

Η Γη Της Ελιάς – Τρείς δολοφονίες σοκάρουν την Μάνη

Ξεκινώντας με απειλές κατά του γιου της, καταλήγει να τον δολοφονήσει. Η αστυνομία εντοπίζει το αυτοκίνητό του εγκαταλειμμένο και στη συνέχεια το πτώμα του στη θάλασσα, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένειά του κατά την αναγνώριση. Λίγο αργότερα, ο Κουράκος ανακρίνει τον Βαφέα, καθώς οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Με ένταλμα σύλληψης, συλλαμβάνονται τόσο ο Βαφέας όσο και ο συνεργός του, Παράς. Ο Παράς, υπό πίεση, ομολογεί την εμπλοκή τους στη δολοφονία του Φιλίππου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανακολουθίας, ο Βαφέας προσπαθεί να αρπάξει το όπλο του Στράτου, αλλά εκείνος και ο Βαγιάκος προλαβαίνουν, πυροβολώντας τον και σκοτώνοντάς τον. Η είδηση του θανάτου του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, αλλά δεν προσφέρει ανάκουφο στην Χάιδω, που νιώθει υπεύθυνη για τον χαμό του γιου της. Η τρίτη και τελευταία προσθήκη στον κατάλογο των νεκρών είναι η Αλκμήνη. Έχοντας χωρίσει εδώ και καιρό με την Αντωνία, αυτή εξακολουθεί να την παρακολουθεί. Κάποια στιγμή, η Αλκμήνη φιλοξενείται στο σπίτι του Ορέστη, που της δηλώνει ότι δεν επιθυμεί σοβαρή σχέση μαζί της.

Σε προσπάθεια να αποφύγει την Αντωνία, η Αλκμήνη λέει ένα ψέμα για μια σχέση με τον Ορέστη. Η Αντωνία τρελαίνεται από ζήλια, βγαίνει έξω από το σπίτι του Ορέστη και μπλέκει σε άγρια λογομαχία με την Αλκμήνη, καταλήγοντας να την μαχαιρώσει επανειλημμένα. Παρότι η Αλκμήνη προσπαθεί να υπερασπιστεί, τελικά πεθαίνει από τα τραύματά της, ενώ ο Ορέστης επιστρέφοντας στο σπίτι του ανακαλύπτει το μακελειό και ενημερώνει τις αρχές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ