Η Γη της Ελιάς – Τους πιάνει στα πράσα – Γίνεται της κακομοίρας

Η Γη της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αλκμήνη αντιμετωπίζει ένα πολύ περίεργο συναίσθημα όπως θα δούμε στα επεισόδια που αναμένονται.

Η Γη της Ελιάς – Τους πιάνει στα πράσα – Γίνεται της κακομοίρας

Αισθάνεται διαλυμένη, αδυνατεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και να σταθεί στα πόδια της, καθώς βιώνει ακατάπαυστους χωρισμούς. Όσοι προσπάθησαν να συνδεθούν μαζί της, την εγκατέλειψαν, με τον Ορέστη να είναι ο τελευταίος που την εγκατέλειψε, ανακοινώνοντάς της πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη σχέση τους. Η Αλκμήνη αντιμετωπίζει την κατάσταση με βαριά καρδιά και ξεσπά στην Αντωνία. Ωστόσο, η δυσαρέσκειά της δεν τελειώνει εκεί, καθώς ενώ βρίσκεται στο γυμναστήριο, αντικρίζει τον Ορέστη σε τρυφερή στιγμή με την Αριάδνη, γεγονός που την πληγώνει βαθιά.

Μπροστά σε αυτήν την εικόνα, η Αλκμήνη αναρωτιέται πώς να αντιδράσει. Θα εκδηλώσει τα συναισθήματά της με μια σκηνή ή θα τα κρατήσει μέσα της; Δυσκολευομένη στο να διαχειριστεί την ανάγκη της για έκφραση και την οργή της, η Αλκμήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση, καθώς όλα γύρω της φαίνεται να καταρρέουν στην ειδυλλιακή εικόνα που είχε φτιάξει στο μυαλό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ