Η Γη Της Ελιάς – Του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στη σειρά καθηλώνουν, καθώς ο Μάνος και η Μαρίνα απειλούν τον Ισίδωρο ότι θα φύγουν για το εξωτερικό, εάν δεν λάβει μέτρα για την Αμαλία. Η Αμαλία δημιουργεί τριβές στην οικογένεια Βρεττάκου, τόσο στο σπίτι όσο και στην εταιρεία.

Η Γη Της Ελιάς – Του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό

Ο Μάνος και η Μαρίνα έχουν φτάσει στα όριά τους, ενώ η Αθηνά και η Χάιδω έχουν διαπληκτιστεί μαζί της. Ο Ισίδωρος επιστρέφει από την Αμερική με τον Τζον και βλέπει την Αμαλία να καταχράται ξανά την εξουσία του και να μαλώνει με όλους. Ο Μάνος και η Μαρίνα τον απειλούν ότι θα φύγουν για την Ισπανία, αν δεν αποχωριστεί την Αμαλία. Αν και δεν το επιθυμούν βαθύτατα, επικαλούνται το συναίσθημα του.

Παραμένει αβέβαιο εάν ο Ισίδωρος θα αποφασίσει να χωρίσει οριστικά με την Αμαλία. Φαίνεται ότι δεν έχει αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Μήπως τελικά το συναίσθημα θα επικρατήσει πάνω στη λογική; Ή μήπως η Αμαλία θα καταφέρει να διατηρήσει τη θέση της με νέες εξελίξεις που θα φέρουν ανατροπές στον καθημερινό βίο της οικογένειας; Το μέλλον αυτών των σχέσεων παραμένει αβέβαιο και περιμένει να αποκαλυφθεί στο επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειας τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ