Η Γη Της Ελιάς – Του καρφώνει μια σφαίρα και τον αφήνει αιμόφυρτο

Η Γη Της Ελιάς – Στη συνέχεια της σειράς, οι τραγικές εξελίξεις κορυφώνονται όταν η Αμαλία πυροβολεί εν ψυχρώ τον Ισίδωρο και καταλήγει στη φυλακή.

Η Γη Της Ελιάς – Του καρφώνει μια σφαίρα και τον αφήνει αιμόφυρτο

Η Αμαλία, τυφλωμένη από μίσος και αποφασισμένη να εκδικηθεί, στοχεύει τον Ισίδωρο, που αρνείται να της δώσει τα χρήματα από το προγαμιαίο συμβόλαιο. Η αποφασιστικότητά της την οδηγεί σε ακραίες πράξεις. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου της Αθηνάς και του Τζον στη Μάνη, η Αμαλία φτάνει οπλισμένη, έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πυροβολεί τον Ισίδωρο, ο οποίος καταρρέει στο έδαφος, αιμορραγώντας.

Ο κόσμος αντιδρά σοκαρισμένος. Το ασθενοφόρο καταφθάνει για να μεταφέρει τον Ισίδωρο, που θα δώσει μάχη για τη ζωή του. Ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αμαλία για απόπειρα δολοφονίας, της περνάει χειροπέδες και την οδηγεί στη φυλακή. Η Αντιγόνη, η κόρη του Ισίδωρου, επιστρέφει απροσδόκητα από το Λονδίνο και, έγκυος, αντικρίζει την τραγωδία. Σοκαρισμένη από την ύπαρξη της Αμαλίας και απο αυτό που συναίβει, τρέχει στο νοσοκομείο για να σταθεί στο πλευρό του πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ