Η Γη της Ελιάς – Τον στέλνει φυλακή με τα καμώματα της

Η Γη της Ελιάς – Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν στη σειρά ο Πότης θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς έχει χτυπήσει σωματικά τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, στο οποίο η Άννα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για εργασία.

Η Γη της Ελιάς – Τον στέλνει φυλακή με τα καμώματα της

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η Άννα έχει λάβει μια πρόταση να τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο και να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά. Ο Πότης και ο αδελφός της, Αποστόλης, αντιδρούν αρνητικά σε αυτήν την ιδέα και δεν θέλουν την Άννα να εμπλακεί με τη νυχτερινή ζωή. Ωστόσο, η Άννα αποφασίζει να συναντήσει τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Ελευθέρεα, για να συζητήσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Ελευθέρεας προσπαθεί να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα, αλλά εκείνη τα καταφέρνει να ξεφύγει.

Η Άννα ενημερώνει τότε τον Πότη και τον Αποστόλη για τα συμβάντα, και οι δύο άντρες, χωρίς να χάσουν χρόνο, επισκέπτονται το μπουζουξίδικο και επιτίθενται στον Ελευθέρεα. Ωστόσο, ο τελευταίος υποβάλλει μήνυση κατά τους δύο επιθετικών, με αποτέλεσμα ο Πότης και ο Αποστόλης να συλληφθούν και να εισέλθουν στη φυλακή. Ο δικηγόρος Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Ερωτηματικό παραμένει αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτήν την δύσκολη κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ