Η Γη Της Ελιάς – Τον πετάει έξω απο το σπίτι με τις κλωτσιές

Η Γη Της Ελιάς – Η Αφροδίτη βιώνει δύσκολες στιγμές όταν, χωρίς προειδοποίηση, επισκέπτεται την ταβέρνα χωρίς να ενημερώσει τον αγαπημένο της. Εκεί, συναντά τον σύζυγό της να αγκαλιάζει την Αριάδνη. Το σοκ της είναι μεγάλο, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Χρήστος την απατά λίγους μήνες μετά τον γάμο τους.

Η Γη Της Ελιάς – Τον πετάει έξω απο το σπίτι με τις κλωτσιές

Αντί να υποκύψει στην προδοσία, η Αφροδίτη αποφασίζει να αντιδράσει. Ζητά από τον Χρήστο να φύγει αμέσως από το σπίτι και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου, όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Απο ότι φαίνεται η προσπάθεια της Ισμήνης να πείσει τη γιατρό ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ του συζύγου της και της κόρης του Στάθη αποτυγχάνει, καθώς η γιατρός είναι βέβαιη πως όσα είδε είναι πραγματικότητα.

Η απόφαση της Αφροδίτης σοκάρει τον Χρήστο, καθώς καταλαβαίνει τη σοβαρότητα των λόγων της. Αποχωρεί από το σπίτι της και αντιμετωπίζει την έναρξη των διαδικασιών για το διαζύγιο. Ερωτηματικά παραμένουν αν υπάρχει κάτι που μπορεί να της αλλάξει γνώμη ή εάν ο χωρισμός τους είναι αναπόφευκτος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ