Η Γη της Ελιάς – Τον κρατάει στο χέρι με την διαθήκη

Η Γη της Ελιάς – Μπροστά σε μια εκρηκτική αποκάλυψη που πρόκειται να ανατρέψει τα θεμέλια, όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση. Ο ηγέτης αυτής της σκανδαλώδους ιστορίας είναι ο Ισίδωρος. Η διαρροή του Δημοσθένη στο σπίτι του Ισίδωρου μπορεί να μην είχε την επιθυμητή λεία, όμως τα ευρήματα που αποκαλύπτονται είναι ακόμα πιο εκπληκτικά.

Η Γη της Ελιάς – Τον κρατάει στο χέρι με την διαθήκη

Ο Ισίδωρος έχει σχεδόν εξαντλήσει το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου, αφήνοντας πίσω μόνο μερικά χρήματα. Αλλά δίπλα σε αυτά, εντοπίζεται μια ιδιόχειρη διαθήκη. Σε αυτήν, ο Ισίδωρος αφήνει έναν τεράστιο οικονομικό πόρο σε μια νεαρή κοπέλα, αγνώστη σε όλους. Ποια μυστηριώδης γυναίκα είναι αυτή που ο Ισίδωρος επιλέγει να ευνοήσει με ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ;

Ο Δημοσθένης, χωρίς να χάνει καιρό, ξεκινά εκβιαστικές ενέργειες, ενώ παράλληλα ξεκινά μια εκτενή έρευνα. Ίσως να οφείλεται στην προσωπική του περιέργεια. Γιατί ο Ισίδωρος είναι τόσο γενναιόδωρος προς μια άγνωστη γυναίκα αντί να ευνοήσει την οικογένειά του; Ποια μυστικά τους συνδέουν; Η διπλή ζωή του Ισίδωρου είναι ένα σοκ για όλους στη σειρά.

Καθώς η ιστορία αναπτύσσεται, οι προσπάθειες εκβιασμού του Δημοσθένη και η έρευνα του αποκαλύπτουν σκοτεινά μυστικά που πλέκονται γύρω από τον Ισίδωρο. Η κοπέλα που βρίσκεται στο επίκεντρο του πλοκής αποδεικνύεται περισσότερο από ένα απλό πρόσωπο. Καθώς ξετυλίγονται οι στρώσεις της διαθήκης, αποκαλύπτονται σχέσεις, πάθη, και αναπάντητα ερωτήματα. Οι θεμέλιοι λίθοι της φαινομενικά συνηθισμένης ζωής του Ισίδωρου καταρρέουν, αφήνοντας τους πάντες στο περιθώριο του άγνωστου, με τον Δημοσθένη να προσπαθεί να εξιχνιάσει τα μυστικά που έχουν πλάσει την πορεία της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ