Η Γη Της Ελιάς – Τον εξαφανίζει σε μια νύχτα

Η Γη Της Ελιάς – Ο Βασίλης Μιχαήλ υποδύεται τον Παναγιώτη Βαφέα στη σειρά, ο οποίος φτάνει στην Αρεόπολη με σκοπό να εκτελέσει τον Φίλιππο, όπως αποκαλύπτουν τα επόμενα επεισόδια. Η δίκη της Χάιδως ξεκινά, με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα να στηρίζουν και να περιμένουν την απόφαση του δικαστή.

Η Γη Της Ελιάς – Τον εξαφανίζει σε μια νύχτα

Αναπάντεχα, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Βαφέας, θείος του Σωτήρη. Αμέσως μετά το τέλος της δίκης της Χάιδως, ο Φίλιππος γίνεται στόχος. Όταν εξαφανίζεται, οι γύρω του υποπτεύονται διένεξη με τη Βασιλική λόγω της μετεγκατάστασής τους στην Αθήνα για σπουδές. Ανησυχία διαποτίζει τους πάντες όταν ο Φίλιππος αγνοείται για τρεις μέρες. Ο Κουράκος κι οι άνδρες του εντείνουν την αναζήτηση. Βρίσκουν το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο και, στη συνέχεια, το πτώμα του στη θάλασσα.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Παναγιώτης Βαφέας εμφανίζεται στη δίκη της Χάιδως; Πώς θα επηρεάσει αυτή η εμφάνιση την εξέλιξη των γεγονότων; Και πώς θα αντιμετωπίσουν οι χαρακτήρες την απώλεια του; Αυτά τα γεγονότα θα ανακαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια, αναμένοντας να δούμε τις απαντήσεις και τις εξελίξεις στην πλοκή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ