Η Γη της Ελιάς – Το τέλος του βαρόνου γράφεται απο τον Χατζή

Η Γη της Ελιάς – Ο ερχομός του Μιχάλη Χατζή στη Μάνη θα πυροδοτήσει μια σειρά εξελίξεων στον 4ο κύκλο της σειράς. Ο Χατζής αναλαμβάνει τη διεύθυνση των επιχειρήσεων του Βρεττάκου, με σκοπό να απελευθερώσει τον Μάνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις και να του επιτρέψει να επικεντρωθεί στην επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε νέα μέρη.

Η Γη της Ελιάς – Το τέλος του βαρόνου γράφεται απο τον Χατζή

Αρχικά, ο Μιχάλης Χατζής κερδίζει την εκτίμηση των κατοίκων της Αρεόπολης με τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του. Ωστόσο, ο Δημοσθένης αισθάνεται έντονα την απειλή από την παρουσία του και τρομοκρατείται μόλις τον γνωρίσει. Ο Χατζής φέρνει μαζί του και έναν κρυφό σκοπό. Όπως αποκαλύπτεται στη σειρά, οι δύο άντρες έχουν μια παλιά κόντρα και ο Χατζής επιδιώκει να εκδικηθεί τον Δημοσθένη. «Στη Μάνη ήρθα μόνο για να συναντήσω εσένα. Ξέρω πάρα πολλά» του αναφέρει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται τη δύναμη και την επιρροή του Χατζή και ανησυχεί για το τι μπορεί να του συμβεί. Εντοπίζει τους άντρες του και τους δίνει εντολή να συλλέξουν πληροφορίες για τον μυστηριώδη επισκέπτη. Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης Χατζής συνεχίζει να απειλεί τον Δημοσθένη, κάνοντάς του τη ζωή δύσκολη με τις προειδοποιήσεις του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ