Η Γη Της Ελιάς – Το τέλος πλησιάζει

Η Γη Της Ελιάς – Ο Φίλιππος εκφράζει τον απόλυτο του αποχαιρετισμό στη Βασιλική και την εγκαταλείπει, σηματοδοτώντας τον προορισμό τους προς το τέλος στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς – Το τέλος πλησιάζει

Ο Φίλιππος μεταμορφώνεται σε έναν εγωιστή και απότομο άνδρα, αποποιούμενος την προσωπικότητα του παλιού, αγαθού συζύγου που αγαπούσε την σύζυγό του. Η επιθυμία του να αποχωρήσει για την Αθήνα προκαλεί οργή στη Βασιλική. Ο Φίλιππος καταφεύγει στην Αθήνα για να ακολουθήσει τα όνειρά του, αφήνοντας πίσω την Μάνη. Αν και η Βασιλική επιθυμεί να παραμείνει στην Μάνη, ο Φίλιππος αντιδρά αδιαφορώντας για τις αντιρρήσεις της.

Η σχέση τους διαλύεται, καθώς φτάνουν σε σημείο κρίσης. Η Βασιλική, επιπλέον, υποφέρει ανακαλύπτοντας πως η μητέρα της κρατείται ως ύποπτη για τη δολοφονία του Τάσου. Αντιμετωπίζοντας την απελπισία, αναζητά λύσεις για να απελευθερώσει τη μητέρα της, με την υποστήριξη του Λυκούργου. Ο Φίλιππος, παρά την αγωνία της Βασιλικής, αδιαφορεί και δεν την υποστηρίζει, αλλά αντιθέτως την κατηγορεί για τα γεγονότα.

Οι διαφωνίες τους οξύνονται σε έναν άγριο καυγά. Ο Φίλιππος, μετά από καιρό, αφήνει τη Μάνη για την Αθήνα, ενώ η Βασιλική πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη από την απόρριψή του. Τον γάμο τους θα διαλύσει μόνο ο θάνατος. Στο τέλος της σεζόν, ο Φίλιππος αποχωρεί από τη σειρά με τον θάνατο του, αφού τον πυροβολούν και αφήνοντας πίσω του μια οικογένεια που βρίσκεται σε βαθιά θλίψη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ