Η Γη της Ελιάς – Το παρελθόν γίνεται ο εφιάλτης του

Η Γη της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι εξελίξεις συγκλονίζουν καθώς ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει ανοιχτές απειλές από κάποιον που σχετίζεται με το παρελθόν του.

Η Γη της Ελιάς – Το παρελθόν γίνεται ο εφιάλτης του

Ο Μιχάλης Χατζής, τον οποίο υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ, φτάνει στη Μάνη για να αναλάβει μερικά από τα καθήκοντα του Μάνου στην επιχείρηση των Βρεττάκων, επιτρέποντας στον γιο του Ισίδωρου να επικεντρωθεί στην επέκταση των δραστηριοτήτων τους. Μαζί του έρχεται και η αρραβωνιαστικιά του, η Νόρα. Και οι δύο κερδίζουν τη συμπάθεια όλων στην Αρεόπολη, ωστόσο πίσω από την ευγενική τους εμφάνιση, κρύβουν πολλά μυστικά και οι προθέσεις τους αποδεικνύονται όχι και τόσο αγνές.

Στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αποκαλύπτεται ότι ο Μιχάλης και ο Δημοσθένης έχουν κοινό παρελθόν και τους χωρίζει μια παλιά κόντρα. Ο Μιχάλης Χατζής, γεμάτος οργή, συναντά τον αδίστακτο Δημοσθένη με άγριες διαθέσεις και του αποκαλύπτει ότι πήγε στη Μάνη για να τον βρει. Ξεκαθαρίζει ότι γνωρίζει πολλά και ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι ο Μιχάλης σκοπεύει να τον εκβιάσει, καθώς όλα δείχνουν ότι έχει κάτι που τον κρατάει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ