Η Γη Της Ελιάς – Το όνειρο γίνεται εφιάλτης

Η Γη Της Ελιάς – Η αρχή του τέλους πλησιάζει. Ένα προφητικό όνειρο αναστατώνει τους πρωταγωνιστές στην ορεινή Μάνη. Η Βασιλική, μια αγαπημένη ηρωίδα, βυθίζεται σε σκέψεις και φόβους όταν ξυπνά μετά από ένα εφιάλτη. Τα όνειρά της έχουν αποδειχθεί προφητικά και ένας νέος εφιάλτης αρκεί για να την ταρακουνήσει.

Η Γη Της Ελιάς – Το όνειρο γίνεται εφιάλτης

Στο όνειρο, εκείνος που πρωταγωνιστεί είναι ο Φίλιππος, ο μεγάλος έρωτάς της. Σύμφωνα με spoilers και δηλώσεις ηθοποιού, ο χαρακτήρας του Φίλιππου δεν θα επιστρέψει στην επόμενη σεζόν. Το όνειρο αυτό μήπως σηματοδοτεί το τέλος του; Ο θάνατός του θα φέρει πένθος στην Μάνη και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο βεντέτας.

Η Βασιλική, μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή, θα παλεύει με πολλά προφητικά όνειρα που τη βυθίζουν σε αγωνία. Όμως, ο φόνος του Φίλιππου φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ο γδικιωμός. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα ακόμη τραγικό γεγονός: η Χάιδω θα θάψει ένα ακόμη παιδί της στη σειτά. Με τον θάνατό του Φίλιππου, όλα αλλάζουν και η μητέρα του βυθίζεται σε ακόμη μεγαλύτερη απόγνωση, γίνοντας σχεδόν ένα ζωντανό πτώμα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ