Η Γη Της Ελιάς – Το νέο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Η Γη Της Ελιάς – Η νέα σεζόν της σειράς  από το MEGA ξεκινά δυναμικά την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00, παρουσιάζοντας ένα ακόμα επίκαιρο τρέιλερ. Οι εξελίξεις παρουσιάζονται με εκρηκτικό τρόπο, καθώς το απαγορευμένο ειδύλλιο μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου συνεχίζεται με επικίνδυνο τρόπο, αποκαλύπτοντας το μυστικό τους σε πολλούς.

Η Γη Της Ελιάς – Το νέο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Παράλληλα, η Ιουλία και ο Στάθης ανακοινώνουν με χαρά την είδηση ότι περιμένουν ένα αγοράκι, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην ιστορία. Ωστόσο, ταυτόχρονα, δύο ζευγάρια της σειράς βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση στην πλοκή.

Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται να είναι συναρπαστική και συγκλονιστική, και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέχεια των γεγονότων στις οθόνες τους την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ