Η Γη Της Ελιάς – Το μίσος τη Αριάδνης φουντώνει

Η Γη Της Ελιάς – Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία για το γεγονός ότι η Αριάδνη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου και πρόκειται να πάρει το δικό της επίσημο επίθετο. Επιπλέον, η Αριάδνη έχει δηλώσει σαφώς στην Ιουλία ότι δεν επιθυμεί καμία επαφή μαζί της.

Η Γη Της Ελιάς – Το μίσος τη Αριάδνης φουντώνει

Ο Λυκούργος αποφασίζει να παραχωρήσει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε έναν γραφολόγο με σκοπό να εξετάσει την υπογραφή πάνω σε αυτήν και να διαπιστώσει εάν ανήκει πράγματι στην Ιουλία ή εάν πρόκειται για πλαστογραφία. Κατόπιν της εξέτασης, όταν λαμβάνει το αποτέλεσμα, ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή στην πράξη υιοθεσίας είναι αυθεντική και πραγματικά ανήκει στην Ιουλία! Η Αριάδνη, αντιμετωπίζοντας την ξαφνική αυτή αποκάλυψη, αισθάνεται συναισθηματικά ανάμεικτη.

Αφενός, η επιθυμία της για απομόνωση από την Ιουλία φαίνεται να διαλύεται, καθώς η υπογραφή στην πράξη υιοθεσίας επιβεβαιώνει τη γνησιότητα της διαδικασίας. Αφετέρου, όμως, η αντιφατική φύση της κατάστασης δημιουργεί νέα ερωτηματικά στο μυαλό της. Πώς η Ιουλία, παρ’ όλη την αποφασιστικότητά της για απομάκρυνση, αποδεικνύεται όχι μόνο παρούσα αλλά και ενεργή στη ζωή της Αριάδνης; Αυτή η ανατροπή ρίχνει φως σε έναν όλο και περί πλοκότερο λαβύρινθο οικογενειακών σχέσεων και αναζητήσεων ταυτότητας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ