Η Γη Της Ελιάς – Το κρυφό παρελθόν του Μιχάλη σκάει σαν βόμβα

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές. Ο Μιχάλης Χατζής, με το σκοτεινό παρελθόν του, καταφθάνει στην Μάνη. Η άφιξή του προκαλεί ανατροπές, ιδιαίτερα όταν η Αριάδνη ερωτεύεται τον ξανθό, γαλανομάτη νέο που εισβάλλει στον τέταρτο κύκλο, τον οποίο υποδύεται ο Στέφανος Μιχάηλ.

Η Γη Της Ελιάς – Το κρυφό παρελθόν του Μιχάλη σκάει σαν βόμβα

Ο Μάνος έχει ήδη αναφέρει ότι περιμένει κάποιον να τον αντικαταστήσει στη διεύθυνση του ελαιοτριβείου, ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί. Αυτός ο κάποιος είναι ο Μιχάλης, ο οποίος φτάνει στην Αρεόπολη και αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρεία των Βρεττάκων, κοντά στον Μάνο. Όλοι τον υποδέχονται με μεγάλο ενθουσιασμό, και η παρουσία του προκαλεί έντονες αντιδράσεις στις γυναίκες της περιοχής, αν και εκείνος δεν δίνει δικαίωμα σε καμία. Καθώς περνάει ο καιρός, ο Μιχάλης γνωρίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Συχνάζει στο καφενείο του Πότη και γίνεται τακτικός θαμώνας στην ταβέρνα του Χρήστου, όπου δουλεύει η Αριάδνη. Ο Μιχάλης αρχίζει να προσέχει την Αριάδνη, εντυπωσιασμένος από την ομορφιά και τους καλούς της τρόπους, και σιγά-σιγά της δείχνει το ενδιαφέρον του. Παρά το γεγονός ότι η Αριάδνη δεν έχει ξεπεράσει τον Χρήστο, αρχίζει να βλέπει κάτι διαφορετικό στον Μιχάλη και αποφασίζει να αφήσει την καρδιά της πιο ελεύθερη.

Στα νέα επεισόδια, η Αριάδνη και ο Μιχάλης έρχονται πολύ κοντά και καταλήγουν ζευγάρι. Ωστόσο, αυτή η σχέση δεν θα είναι εύκολη, καθώς το σκοτεινό παρελθόν του Μιχάλη έρχεται να ταράξει την ηρεμία στη Μάνη, κρύβοντας πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ