Η Γη Της Ελιάς: Το δεύτερο χτύπημα στην Αθηνά και οι μαφιόζοι!

Η Γη Της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην περιοχή και δεν ανέχεται από κανέναν να τον αμφισβητεί. Με τον δικό του τρόπο, λοιπόν, αποφασίζει να του στείλει ένα πρώτο μήνυμα. Η Αθηνά οδηγείται στο κελί, με αποτέλεσμα όλοι να της γυρνούν την πλάτη, ακόμη και η Μυρτάλη, η θετή κι αγαπημένη της κόρη. Η νεαρή ηρωίδα δε μπορεί να δεχτεί πως η γυναίκα που αγάπησε ο πατέρας της, είπε τόσα ψέματα. Παρουσίασε έναν άγνωστο για γιο της και επιχείρησε να του πάρει όλη την περιουσία, ζώντας τον παράνομο έρωτά της μέσα στο σπίτι.

Η Γη Της Ελιάς: Το δεύτερο χτύπημα στην Αθηνά και οι μαφιόζοι!

Τώρα, Κουκουλοφόροι εισβάλλουν στην ταβέρνα του Χρήστου και αρχίζουν να πυροβολούν, να καταστρέφουν και να διαλύουν τα πάντα. Ο Χρήστος προσπαθεί να καλυφθεί, εμφανώς τρομοκρατημένος από αυτά που συμβαίνουν. Παράλληλα όμως έχει στο μυαλό του και την Μυρτάλη. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αποκαλυφθεί το παρελθόν του και με την ίδια να τον κυνηγάει ερωτικά, τα πράγματα περιπλέκονται. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη όταν στην εξίσωση μπει και ο Αλέξης, δημιουργώντας ένα τρίγωνο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Όσο κι αν η Αθηνά ικετεύει για συγχώρεση, υποστηρίζοντας πως έκανε λάθη επειδή ερωτεύτηκε, τόσο η οικογένεια Βρεττάκου εξοργίζεται. Ο Ισίδωρος στρέφεται εναντίον της και ο πραγματικός πόλεμος μεταξύ τους ξεκινά. Η Μυρτάλη ενοχλείται από την στάση της Αθηνάς και θεωρεί πως για άλλη μια φορά λέει ψέματα. Όσο κι αν θέλει να πιστέψει μέσα της πως η γυναίκα αυτή είναι αθώα, δε μπορεί.

Φωνάζει μπροστά σε όλους πως αμαύρωσε τη μνήμη του πατέρα της, πως τους εξαπάτησε όλους, πως εκείνη ευθύνεται για όλα τα δεινά που πέρασε η οικογένειά της. Κανείς δεν είναι σε θέση να την εμπιστευτεί ξανά. Ο εφιάλτης για την Αθηνά, έχει ξεκινήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

spoiler η γη της ελιάςΗ Γη της Ελιάς